Još samo kratko u beta fazi

Kategorija: Glavna
Tagovi: Teslio, Beta
8 komentara

Rad na Teslio.com portalu se nastavlja i naši programeri rade gotovo svakodnevno kako bi što pre ispravili sve nedostatke i greške koje smo, uz pomoć svih vas, pronašli i registrovali do sada.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo veoma blizu izlaska iz Beta faze. Od novih opcija koje smo ovih dana aktivirali izdvojili bismo sledeće:

- multiple upload slika sa indikatorom procesa
- indikator iskorištenosti prostora za svaki korisnički nalog
- promenu pozadine (http://teslio.com/user/design)
- bolji pregled naloga (dashboard - http://teslio.com/user/dashboard)
- widget sa popularnim akcijama
- i još mnogo toga.

Zahvaljujemo se svim posetiocima koji su nas celo ovo vreme Beta faze kontaktirali i obaveštavali o greškama koje su pronalazili prilikom korišćenja sajta i pozivamo da tako nastave i dalje.

  • ecolid19
    Jos uvek kad se na recimo kulinrastvu klikne neka slika da se uvelica dobije se nesto drugo.
    A kliktati sa next kad se vec dosta toga skupilo je zaista mucno.
  • Pomoravka
    Ne znam zasto vise ne mogu da ostavljam komentar na S.C. jednostavno ne prihvata moj password(lozinku)
    Zasto se moraju recepti ostavljati i u "mom blogu,kuvaru i kulinarstvu" malo je to puno ostavljati ih na sva tri mesta, zasto nemamo kuvar sa receptima i onda u kulinarstvu postavimo sliku sa linkom, koji je automatski vezan uz nasu sliku koji vodi na recept. Mozemo li imati opciju da sacuvamo te recepte, znaci imati omiljene.....? Znam da radite jos uvek na ove stranice, samo jos jedna ideja da se lakse znalazimo.
  • ecolid19
    Potpuno se slazem sa Varjacom, ja sam vec ranije prdalagala da se Kulinarstvo i Kuvar spoje. Kuvar treba da bude samo jedan ali sa podgrupama za snalazenje, i to tako da jedan recept moze pripadati u vise grupa.
    Treba omoguciti da se postavlja slika i blog na jednom mestu recimo na profilu i da se posle transportuje u Kuvar ili Kulinarstvo...
    I naravno omoguciti svakome da pravi svoj kuvar omiljeni recepti.
    Mozda ne bi bilo lose i ocenjivanje recepata, zatim oznaka koliko puta je neko to pogledao, memorisao kao omiljeni recept.
    Trebalo bi i omoguciti da kad neko napravi nesto po postavljenom receptu da moze tu uz taj recept da doda i svoju sliku da se vidi kako je drugima uspeo recept. Tako bi svaki recept imao vise slika i ne samo do autora vec i sledbenika.

    Ali bi bilo dobro i da se ovo ovde spoji sa diskusijok i Kuvarom na SC. Ovako je previse rasplinuto, ja jednostavno nemam vremena da idem na sto strana.
  • ecolid19
    Eto napravila sam greske u kucanju i ne mogu da ih ispravim, nema mogucnosti neko vreme recimo 15 minuta da se tekst koriguje.
    Takodje u diskusiji, evo ovde ne mogu da dodam sliku.
  • ecolid19
    jos da dodam da je PRETRAZIVANJE JE STRAVA I UZAS!!!

    komentarisala sam jedan recept i ne mogu da ga nadjem , ne znam da li je bilo Kulinarstvo ili Kuvar, znam ko je postavio, trazim na tom profilu, ma nema nigde i ne mogu da nadjem i abilo pre neki dan.
  • zaboravljam
    Ja primetih sledece(mada nisam vichna ovom tipu sajtova pa moguce da sam napravila previd):
    1.tekst editor je skroz 'shkrt'... nema html opcije, odredjivanja velichine fonta, tabela i ostalih opcija koje su potrebne da bi se malo ulepshao blog
    2.u media playerima nema podrshke za youtube player
    3.nema help opcije... da ljudima objasni kako se kache linkovi, tagovi i ostalo (za one koji se slabije snalaze na sajtu)
    4.u ponudi za prijateljstvo nema prozora za pratecu poruku da mozhesh da se predstavish ko si zaista (ako idesh pod nepoznatim nikom )
    5. na samom teslio.com ne videh konkretno adresu administratora gde bi se mogao prijaviti neki problem (sem ovog na naslovnoj 'sc-ekipa')
    Kao shto rekoh, nisam vichna ovom tipu sajta, moguce da su moji previdi a moguce i da treba doterati na sajtu
    Poz.
  • SC_ekipa
    Za "Zaboravljam":

    1. Da, to smo za početak ukinuli jer želimo da Teslio.com bude jednostavan i pregledan sajt, bez šarenila i kiča.
    2. Kliknite na ikonicu "Insert / edit embedded media" i u polje "File/URL" kopirajte URL adresu YouTube.com fajla i video fajl će biti automatski objavljen. Dakle, podrška za YouTube.com postoji.
    3. Da, uputstvo još uvek nije objavljeno jer imamo nameru da još nešto promenimo i poboljšamo.
    4. Dobra ideja!
    5. Svaka Teslio.com stranica u donjem desnom uglu ima sekciju "Report a bug" ili "Prijavite grešku" koju možete koristiti da biste kontaktirali administratore sajta.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
SC_ekipa
CANADA
Vodeći domaći sajt