Novi dizajn teslio.com sajta

Kategorija: Obaveštenja
Tagovi: Teslio, Novi Dizajn

Dragi naši članovi i posetioci,

kao što ste već zasigurno primetili objavili smo novi dizajn Teslio.com sajta. Iskreno se nadamo da će Vam se dopasti promene koje smo uveli. Ispravili smo i nekoliko grešaka koje su se pojavile u prethodnoj verziji Teslio.com sajta tako da sada možete bez poteškoća pretraživati sve blogove koristeći navigaciju na dnu stranice ili odgovarajuće kategorije tih sekcija.

Iako smo sada već u dubokoj Beta fazi, još uvek imamo u planu određene promene i poboljšanja i ove verzije sajta kao i otvaranje i aktiviranje još nekoliko interesantnih sekcija.

Poboljšanja

Najveća poboljšanja objavili smo u sekciji "Grupe" koja sada omogućuje svakom članu Teslio.com sajta da ima svoju interesnu grupu u kojoj ima gotovo sve mogućnosti kao i administrator sajta. Vlasnik grupe može odrediti da li će njegova grupa biti privatna, javna ili profesionalna (poslovna). Može sam određivati moderatore grupe koji potom mogu da uređuju grupu isto kao i administrator iste. Moderatori imaju mogućnost da objavljuju/brišu komentare, slike, blogove i sl. Ukratko, sada bez imalo poznavanja web dizajna svaki član Teslio.com sajta može da kreira svoju grupu koja će imati karakteristike celokupnog web protala.

Potencijalne poteškoće

Za sada smo registrovali par potencijalnih poteškoća na koje želimo da vam skrenemo pažnju, dok ih naši programeri ne isprave. Prva poteškoća odnosi se na Flash uploader skriptu koju koristimo u sekcijama "Moje slike" i "Slike moje grupe". Problem može da se pojavi pri objavljivanju (upload) većeg broja slika većih dimenzija kada skripta može da vam najavi grešku prilikom objavljivanja slika ili vas isključi sa Teslio.com sajta (log out). Druga poteškoća odnosi se na objavljivanje slike u sekciji "Moj blog" ili "Blog moje grupe" gde prva opcija "Upload" sa računara ponekad neće objaviti sliku sa vašeg računara. Napominjemo da u tom slučaju sliku možete da objavite u vašem foto albumu, a istu sliku na blog objavljujete klikom na drugi tab "My Photos". Naravno, ako se slika nalazi na nekom drugom serveru i/ili sajtu, izaberite treći tab "URL" gde ćete samo uneti URL adresu te slike.

Pitanja i odgovori

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno ih objavite u komentaru ovog teksta ili našeg profila. Naravno, molimo sve posetioce i članove da nas obaveste ukoliko primete bilo kakvu grešku na Teslio.com sajtu, bez obzira da li se radi o nekom sitnom propustu ili velikoj greški.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
SC_ekipa
CANADA
Vodeći domaći sajt