Za ljubitelje bakugana, igrica motora i igara parkiranja

Категорија: Главна
Тагови: Нема тагова

Da li je i vas uhvatila groznica online igara poput igara oblačenja, Super Maria i varijacija na ovu temu, nogometnih igara, Spidermana, Ben 10-a, ili pak ludo brze vožnje džipom po pustinji ili motorom na trkaćoj stazi? Ukoliko jeste, u nastavku članka pročitajte koje to igrice preporučujemo ovaj put da biste se zabavili uz svoje omiljene likove.
Trke na farmi je super zanimljiva online igrica trka motora po blatu. Isprobajte je odmah i koristeći strelice upravljajte motorom. Možete ubrzavati, kočiti, te održavati ravnotežu, što je poznato iz ranijih verzija igara sa motorima, no sada je potrebno i izbjegavati ovce i druge životinje, kao i razne prepreke na farmi. U ovoj igri također možete usput i skupljati novac, te tako lakše stići do cilja.
Super mario trke je odlična igrica koju vam preporučujemo isprobati jer ćete je voljeti ukoliko ste ljubitelj brzine a voljeli ste i igrice sa Super Mariom. Ovo je kombinacija igara sa ovim junakom i igara trka sa motorima.
Motokros skokovi igrica je u kojoj se ne trkate u brzini, već takmičite izvođenju skokova sa vašim motorom. Koristeći strelice gore za gas, strelicu dolje za kočnicu, a lijevo i desno za određivanje nagiba motora.
 Kaos u parkiranju igrica je u kojoj mnoštvo ljudi dolazi na premijeru filma svojim automobilima i stvara se kaos na parkiralištu. Vaš zadatak je pomoći gostima da parkiraju svoje automobile.
Huligan na parkingu je jedna netipična igra parkiranja koje će vas sigurno oduševiti i nasmijati. U ovoj zabavnoj igri vaš zadatak nije paziti na ostale automobile, već uništiti što više njih prije nego što se parkirate!
Bakugan  Dan Dan je igra koja se igra mišem, a odlična je za sve uzraste jer razvija logičko zaključivanje i sposobnosti zapažanja. To je igra puzzle, gdje je vaš zadatak spojiti komadiće - puzle i tako složiti sliku.

Нема објављених коментара.


Пријавите се да бисте објавили нови коментар