Aktivatori maticnih celija/ www.stemtech.com

Kategorija: Glavna
Tagovi: Aktivatori Maticnih Celija, Zdravlje, Medicina, Mrezni Marketing, Stemtech, Zarada, Ishrana Maticnih Celija

Postovani,
Kada smo formirali grupu STEMTECH SERBIA zeleli smo da podrzimo i pratimo fantasticna naucna otkrica dr.Christan Drapeau-a u njegovom radu na maticnim celijama koje poseduju jedinstven kapacitet da mogu kompletno da obnove nas organizam.
Doktor Christian Drapeau je radio skoro 20 godina na istrazivanju algi ALPHANISOMENONFLOS AQUAE ( AFA) iz vulkanskog jezera CLAMATH u drzavi Oregon. Otkrio je da ovaj prirodni resurs izvanrednih nutrijenata moze biti hrana i aktivator oslobadjanja maticnih celija iz kostane srzi coveka.
Kada se oslobodjene maticne celije nadju u krvotoku migriraju u ostecena tkiva ili celije organa kojima su potrebne,gde se repliciraju i transformisu upravo u celije doticnog tkiva ili organa.Ovim procesom maticne celije iz kostane srzi obnavljaju nas organizam zamenjujuci stare,istrosene ili ostecene celije novim maticnim celijama.Na ovaj nacin mogu se obnoviti celije svih organa: jetre,pankreasa,srca,pluca,kos tiju,mozga,pa i oka.Ovo je sustina teorije o obnavljanju naseg tela maticnim celijama na kojoj je dugo radio dr.Drapeau,a koja je potvrdjena i verifikovana klinickim ispitivanjima ,kardiotestovima,antikancer testovima i na podmladjivanju koze.
Preparati na bazi AFA algi koje je istrazivao dr.Drapeau izradjeni su po specijalnoj DESERTLAKE TECHNOLOGIJI u skladu sa GMP standardima iz potpuno prirodnih izvora sto je potvrdjeno certifikatom OTCO koji se izdaje za organsku hranu.Preparati poseduju sledece certifikate: COSHER,HALAL,WADA od kojih je ovaj poslednji dobijen od Agencije za ispitivanje na doping.
Ovome treba dodati neverovatan serum koji sluzi za podmladjivanje koze u formi spreja,a koji je napravljen od preko 49 brizljivo selektovanih lekovitih biljaka i ne sadrzi konzervans,emulgator,alhohol,n iti bilo koju drugu pomocnu supstancu i potpuno je prirodan.Svojom sinegijom biljke podrzavaju maticne celije u epidermu i uticu na stalno podmladivanje koze lica.Dokazano je da DERMASTEM kada se nanosi dva puta dnevno na kozu lica,u vremenu od 28 dana,smanjuje bore za 25%,hidrira kozu za 30% i poboljsava elasticitet koze za 10%.
Za vise informacija posetite sajtove:
www.spasiba.stemtech.com

http://youtu.be/8nuTOi2VEBE

http://youtu.be/_T2NN6PJxRo

http://youtu.be/Q0ppnaDzpDg

http://youtu.be/QaaIPe-t40U


http://youtu.be/HFQCxl9DG-A


 www.christiandrapeau.com 

 http://www.youtube.com/watch?v=_T2NN6PJxRo&feature=plcp


Izmedju ostalog mozete videti koje poznate licnosti iz sveta filma,sporta i drugog koriste ove proizvode.
Ukoliko zelite da i Vi koristite ove izvanredne preparate koji se mogu dobiti samo preko distributera ukljucenih u Stemtech ili zelite da se ukljucite u rad sa istim,javite se i dobicete sve potrebne informacije.

 Upamtite,ljudi koji imaju vise maticnih celija u svom krvotoku,imaju manje problema sa zdravljem.

 Ako zelite da koristite nase produkte,registrujte se i kupujte po povlascenoj ceni.

 www.spasiba.stemtech.com                  link za registraciju

Kontakt:

[email protected]                         
[email protected]

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar