VOdimo ljubav subotom!

Kategorija: Glavna
Tagovi: Vladimir, Petak, Novi Sad

Petak je i jedva cekam da pokupim svog druga ispred Inteze i cujem od njega kako cemo nocas "ponovo" nesto povailiti. Kao i skoro svakog petka, brzo nas provezem kroz grad, zauzmemo "busiju" u nekom lokalu, ostajemo tamo neko vreme dok ne odsmekamo SVE prisutne ribice, a kad nam seks dosadi, promenicemo lokal, pa ispocetka.

Obicno zauzmemo polozaj za sankom ili blize prolazu do toaleta, jer njegova je teorija da "sve one moraju proci ov'da barem jednom". I ruku na srce, to je jedino mesto na kojem si siguran da neces propustiti ni jednu cicu. Rec po rec, pivo po pivo, rasiri se prica i posle nekih sat vremena, zaboravili smo da smo dosli zbog seksa i kao dve seka perse jedan drugom pricamo o tome kako nam se neka devojka "zapravo" svidja i kako je dosadilo biti sam i slicno.

Ma naravno da se to razbije prolaskom neke dekoltirane cice i da onda krene prica kako bi mi nju lepo voleli. :)

- Jao, Vladimire, pa znas li ti kako bih ja nju voleo! Pa svuda bih ja nju ljubio, pa samo kad bi znala, sama bi mi dosla. Pa kolena bih joj lizao, pa nikad posle mene ne bi drugog pozelela!

Uz ovakvu ili slicnu izjavu obicno slozi takvu facu da bi covek pomislio da ce svakog trenutka zaplakati ako bi to pomoglo da je odvuce u krevet. Naravno to ne traje ni toliko koliko je potrebno da u prometnom lokalu naidje sledeca cica koju bi on voleo :)

I onda ponovo rec po rec, pivo po pivo.... Na posletku, kada ga budem vracao kuci, obicno pripitog, jedan od nas ce reci:

- Ej, okej je, pa ne mozemo karati bas svakog petka!

 

Posetite me na mom blogu :)

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
sylar
SERBIA
Ne raspravljaj se sa budalom, pobedice te na iskustvo..