U prokuplju održan drugi “fashion day”

Kategorija: Glavna
Tagovi: Fashion, Day, Week, Serbia, Niš, Srbija, Moda

Juče je u Prokuplju održan drugi modni događaj “Fashion Day”. Kao i prethodne godine, manifestaciju je odrganizovala Agencija SNOB, u restoranu “Olympic residence”, gde su u publici bili značajni građani Toplice, iz Unije privrednika, preduzetnika i zanatlija. Manekenke iz Agencije SNOB su nosile odeću butika Sparkly, kao i modnih dizajnerki iz Niša, Jasmine Stojanović i Marije Kostić.

Specijalni gost je bila Aleksandra Mladenović, učesnica Zvezde Granda, koju je pratio Izazov bend iz Prokuplja.

Za šminku se pobrinula Jovana Tričković iz Niša, dok se za frizure manekenki pobrinuo frizerski salon 3 IN 1 iz Prokuplja. Zvanični fotografi manifestacije su Aleksandar Petrović i Dimitrije Mita Nikolić.

Ovo je ujedno bila i najava za predstojeći, treći po redu internacionalni Fashion Week u Nišu, koji se održava 8. do 9. maja 2012 godine, na kome će se predstaviti vrhunski modni dizajneri, modni kuće i umetničke škole.Slike sa revije u solidnoj rezoluciji mozete pogledati na linkovima http://ponude.biz/blog/2012/04/fashion-day-ii-prokuplje-srbija-26-4-2012-foto-dimitrije-mita-nikolic/ i http://ponude.biz/blog/2012/04/fashion-day-ii-prokuplje-srbija-26-4-2012-foto-alexandar-petrovic/ dok na nasoj FB stranici https://www.facebook.com/agencijaSNOB/photos mozete videti slke sa revije razvrstane u kategorijama.

 

Zvanicni sajt je http://www.fashionweekserbia.com.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...