Kondomi za seks sa stilom

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Luj Viton, Kondom, Kondomi, Prezervativ, Prezervativi

Oni koji praktikuju siguran seks, ali i seks sa stilom, pažljivo biraju kondome. Osim što moraju biti kvalitetni, poželjno je da budu lepi, brendirani, pa i skupi. Upravo takvi su "Luj Viton", "Šanel" ili "Mark Džejkobs" kondomi.

Luksuzne "Luj Viton" kondome dizajnirao je, povodom Dana borbe protiv side koji se širom sveta obeležava 1. decembra, arhitekta Irakli Kiziria. Kondomi su braon boje, upakovani u kesice sa LV logom, a jedan komad košta oko 55 evra.

U modnoj kući "Luj Viton" odbijaju da komentarišu pojavu fensi kondoma, s obzirom na to nisu ni učestvovali u njihovom kreiranju.

Prezervative za seks sa stilom osmislio je arhitekta Kiziria u okviru projekta "Provokativni dizajn", sa namerom da prihod od njihove prodaje pokloni fondacijama za borbu protiv side.

Ako više volite modnu kuću "Šanel" onda su za vas i takvi kondomi. Naime, po ceni od oko 225 evra za 12 komada, možete uživati u bezbednom seksu sa prezervativom koji na sebi ima iscrtan logo čuvene francuske modne kuće.

Najjeftiniji brendirani kondomi su oni sa potpisom čuvenog modnog kreatora Marka Džejkobsa. Minimalističkog dizajna, sa upozorenjem: "bezbednost pre svega", koštaju nešto malo više od jednog evra.

 

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...