Ako vam se učinim lepom

Kategorija: Gost bloger
Tagovi: Mahlat, Prvi Sastanak, Date, Dejt, Muškarac

Nabasah noćas na još jedan tekst iz serije kojoj se ne zna kraj – Šta muškarci primećuju na ženi prilikom prvog sastanka. Edukativan. S osvrtom na mušku površnost i žensku pamet  i lukavstvo.

Elem, prvi dejt što bi rekli ovi mladi što nemaju sastanke ko njihova majke i babe. Kako je on nju pozvao na sastanak a primetiće neke stvari na njoj tek na tom sastanku nisam provalila, onlajn valjda, znate ono on ima avatar Džedaja a ona poprsje omiljene pevaljke, mogu onda da razumem da će da je skenirati tek na prvom sastanku.

Sastanak u restoranu, normalno, uz prigušenu svetlost sveća, diskretnog konobara i još diskretnijeg violiniste koji će romantičnu noć učiniti još romantičnijom dok iz daljine gudi njenu omiljenu pesmu za šta ga je potplatio lično on koji još ne zna ni kako joj sise izgledaju a kamoli koju pesmu voli. Al’ ajde, ovo je teks za žene a žena će mrtva ’ladna da utripuje da voli pesmu koju čuje prvi put, samo nije znala, ako joj se pesma uklapa u to romantično veče.

Dakle, restoran, vino po njegovom izboru, on koji je blago nagnut prema stolu što u neverbalnom znakovnom jeziku znači da mu je zainteresovano i telo, ona ko motku da je progutala, sedi pravo, isturenih grudi, kosu obasjavaju sveće i trudi se da ne pokaže da je nervozna. Žila na vratu joj lagano pulsira, ne rekoše šta ovo znači.

On primećuje ovim redom: grudi, ruke, oči, usne kosu. Ona da ga ne prekida.

I dobro, ovo smo sve znali, da oni kreću od grudi i da ih za haljinu zabole uvo, ionako razmišljaju kad će to moći da svuku, nego dok čitah sve očekujući da piše kako ona sad dok je on skenira da mu pažnju usmeri na ono najbolje na sebi, recimo usne ako ima grudi na tatu, ili na grudi ako joj je neposlušan pramen s leve strane o čemu je napisano isto toliko tekstova kao o prvom sastanku kad ono…

Nju treba da boli uvo u šta on gleda jer ako je rešio da je kresne, on je rešio, iz nekog razloga poznatog samo muškarcima oni tako imaju merak na neku ženu, kakve god da su joj grudi, usne i ostalo.

Ona, drugovi i drugarice, na tom sastanku treba da gleda kako njoj da bude lepo. A biće joj lepo ako obuče lep, tek kupljen donji veš, najbolje u boji lavande, opkrojen čipkom kroz koju se diskretno nazire sveža brazilska frizura!

Šta god on da misli i priča, njoj samo jedna stvar treba da bude na pameti – kako ima savršen veš i kako izgleda nenormalno seksi što joj se ogleda i na grudima i u očima, a i po pokretima ruku dok blago vrti čašu.

Zaključak teksta – Šta muškarci primećuju na ženi prilikom prvog sastanka:

Ma zabole te, kupi dobre gaće i kuliraj. Kad je on isprati do samih vrata, ako joj ne predloži da se vide još neki put, uopšte da se ne sekira jer njoj je bilo tako dooobrooo u tim gaćama boje lavande, ko ga, bre, jebe, naići će drugi.

Tri puta sam pročitala, majke mi. Sve sam mislila – ja ovo ne kapiram, do mene je.

Al’ na kraju skontah, da bi mi bilo lepo u životu, šta god o meni neko mislio, pričao, ogovarao me, treba da se fokusiram na rođene gaće. U boji lavande.

I tako, ako me sretnete pa vam se učini da sam se u ovim godinama prolepšala, da znate, ne da imam gaće, ne da mi je dooobrooo, ne da me boli uvo šta pričate, ja, bre, gledam kroz vas i mislim – kako sam seksi…

Ako vas sretnem pa mi se učini da ste malo euforični, nemoj se iznenadite ako vas pitam kakve gaće imate.

I tako, kako sam blesava, nisam mogla da zaspim razmišljajući kakve li gaće, bogtemazo, nose ovi koalicioni dok ih mi belo posmatramo a oni pričaju kako smo ustali sa dna, stabilizovali dinar na istorijskom minimumu, dok puštaju kriminalce jerbo ne mogu ’lebom da ih ’rane, dok se prisluškuju, dal su im gaće u boji lavande…

 

Mahlat.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...