Muškarci bi samo da odvuku devojku u krevet?

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Muškarci, Prvi Sastanak, Seks, Krevet

Pa, ne baš... Stereotipi o muško-ženskim odnosima padaju u vodu: ideja o seksu na prvom sastanku odbojna je većem broju muškaraca nego žena. 

Nedavno sprovedena anketa pokazala je da bi više od 50 odsto muškaraca odustalo od drugog izlaska ako bi žena pristala na seks prvi put kad su se videli, dok bi taj prvi sastanak bio i poslednji za samo 39 odsto žena.



Muškarci jedva čekaju da odvuku devojku u krevet? Pa... ne baš. Novo istraživanje pokazalo je da je taj stereotip prevaziđen, i da su danas stvari - obrnute. Čak 39 odsto žena nema ništa protiv seksa na prvom sastanku, dok ta ideja ne privlači naročito više od 50 odsto muškaraca, pokazalo je istraživanje sajta za onlajn upoznavanje Parship.

Oko polovine anketiranih muškaraca izjavilo je da bi im žena koja želi seks samo što su se upoznali bila odbojna, dok takvo mišljenje ima 39 odsto žena.

I žene i muškarce jako nervira kad se potencijalni partner na prvom sastanku pojavi neuredan, a jednako im smeta i kad se ispostavi da se osoba sa kojom se viđaju "na slepo" zapravo lažno predstavljala, ako su se ranije dopisivali putem Facebooka na primer. Iako bi se iz ovoga moglo zaključiti da je fizički izgled presudan, zapravo samo četiri odsto ispitanika kaže da je to presudno za eventualni nastavak viđanja.

Većina ispitanika izjavila je da im je najvažnije da njihov partner bude iskren, veran i da ima smisao za humor, prenosi "Dejli mejl".

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...