Pokloni mnogo govore o onome ko vam ih je dao

Kategorija: Aktuelno
Tagovi: Pokloni, Praznici, Rečnik Stranih Reči, Donji Ves

Novogodišnje doba je doba kada velike, male ili sitnice poklanjamo svojim najbližim, prijateljicama ili ljubavnicama/ima, a interesantno je da vrsta poklona mnogo govori o osobi koja vam ih daje.

Nezainteresovan partner

Kod izbora poklona ne traži dugo. Verovatno ni nije dugo razmišljao o tome šta da pokloni dotičnoj osobi, pa u nekoj drogeriji zaglavi s parfemom neke poznate zvezde ili klasičnim detaljima poput kravate ili pak košulje. Ovoj grupi pripadaju muškarci koji kupuju u zadnji tren i najčešće ne poznaju dovoljno svoju partnerku.

Egoista

Ovaj tip osobe poklanja nešto što sebi i sam želi. Čest su primer roditelji koji deci kupuju igračke koje su sebi želeli dok su bili mali, ili dečko koji devojci kupi CD svog omiljenog benda ili pak izazovan donji veš. Oni jednostavno nisu u stanju uzeti u obzir interese druge osobe.

Najbolji

Skupi pokloni njegov su stil. Međutim za taj "jedinstven" poklon uvek traži divljenje i pohvalu. Veliku pokloni odraz su moći kojom se pokušava prikriti nesigurnost i osećaj manje vrednosti.

Dvoličan

Pokloni koji ističu nečije slabosti najgori su pokloni. Kuhinjska pomagala, savetnik za mršavljenje ili rečnik stranih reči, ako nisu u službi partnerovih interesa i dodatnog usavršavanja, primalaca mogu jako rastužiti jer bi ga trebale nagnati na nešto što mu možda ne ide...

Grinch

Buntovnik u duši smatra da Božić nije samo kupovanje i davanje i obično ne poklanja ništa. Imate li takvog partnera najbolje je s njime se dogovoriti o međusobnom nedarivanju kako situacija u kojoj jedan daruje, a drugi ne, ne bi ispala glupa.

Romantičar

Želje partnerke odavno je zapisao ili upamtio, a kod odabira poklona vodi se i njenim interesima i onime što će je doista razveseliti. Poklon se pažljivo odabira i uvek je lepo zapakovan.

 

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...