Lakovi za nokte bez kojih se ne može

Kategorija: Kozmetika i moda
Tagovi: Lak, Lakovi, Nokti, Metalik

Priznajte, koliko lakova za nokte imate? Ili, možda je poštenije ovako, koliko lakova za nokte (od onih koje ste kao hrčak nagomilali u kupatilu) stvarno koristite?


Bez obzira na to koliko vas privlači "radost u malom pakovanju" svaki put kad uđete u parfimeriju, i sami znate da su male šanse da ćete stvarno koristiti svaki lak koji kupite. Kolika god bila vaša kolekcija, najverovatnije koristite samo četiri, pet nijansi. Šest u najboljem slučaju.

Da bismo vam malo olakšali stvari, evo pet nijansi koje su vam stvarno neophodne (da vam bude lakše da se odlučite sutra kad odete po prašak za veš i kao hipnotisani produžite do police sa lakovima):

Klasičan crveni lak: Svaka žena ima "svoju" crvenu nijansu. Do sada već sigurno znate da li će vašu šaku u aristokratsku u trenutku pretvoriti krv crvena, koralna, još-malo-pa-bordo ili boja crnog vina. Taj lak vam je neophodan za one dane kad ništa ne ide kako treba, pošto je to najefikasniji način da instant oraspoložavanje.

Lak upadljive boje: Vrišteća ciklama, drečavo zelena ili električna plava. Potrebna vam je i neka zabavna, otkačena nijansa da malo razvedrite zimske dane i preživite do proleća.

Tamni lak: Tamnoljubičasti, teget, tamnobraon, crni... Jako, jako tamni lakovi su moderna i sofisticirana završnica kompletnog izdanja za prilike kad vam je važno da ostavite dobar utisak.

Metalik lak: Srebrni, zlatni, bronzani... pronađite svoju "metalnu" nijansu i ne odustajte. Super izbor kad želite da skrenete pažnju na sebe, ali ne želite da preterate.

Neutralan lak: I, na kraju, potreban vam je jedan lak u nekoj neutralnoj nijansi za formalne prilike. Dakle, nešto u bojama za balerine: bež, svetloroze, mlečnobelo... Izgledaćete uredno i negovano, a nećete privlačiti mnogo pažnje.

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...