Neka vam 2013. počne bojom ljubavi

Kategorija: Kozmetika i moda
Tagovi: Crvena Boja, Moda, Nova Godina, Crveni Lak

Crvena boja simboliše ljubav i sreću. Osim toga, garantuje da ćete biti primećeni u novogodišnjoj noći. Ako ne volite crvenu garderobu, neka vam barem usne i nokti budu u boji strasti. 

Doček 2013. je idealna prilika da to proverite da li crvena boja donosi sreću u ljubavi, kako neki veruju.

Ovu "zavodljivu" boju biraju osobe koje žele da skrenu pažnju na sebe. Crvena je glamurozna i seksi, tako da vam garantuje da ćete biti primećeni u "najluđoj noći".

Ako ne volite crvenu garderobu, ili je to za vas suviše "veselo", neka vam makar nokti i usne budu "vatreni". Istraživanja su pokazala da se ta kombinacija muškarcima najviše sviđa i da takve žene doživljavaju kao sofisticirane, elegantne i seksi.

Nijansa nije bitna. Od ružičastih preko kestenjatih tonova, do "krv" ili "Holivud" crvene - odaberite onu nijansu koja se najbolje uklapa uz vašu toletu, ali i boju kose, očiju i tena. Crvene usne i nokti se lako uklapaju uz ostale boje, tako da su šanse da pogrešite minimalne.

Jedino o čemu morate da vodite računa je da ne preterate - ako su vam usne naglašene, oči ne bi trebalo da budu. Malo crne ili sive senke, možda tanka, prezicna linija izvučena ajlajnerom će biti sasvim dovoljno.

Rumenilo bi trebalo da bude ružičasto, a usne namazane besprekorno. Ne želite da izgledate kao klovn, zato obavezno proverite da nije malo ruža završilo na zubima, da se ne preliva preko konture usana, ili se nagomilava u uglovima.

Gust i suv karmin je "poslušniji" od sjaja, imajte to na umu, jer novogodišnja noć je duga, a treba i da jedete, pijete, poljubite se u ponoć, možda i posle toga...

Nokte nalakirajte uredno. Odvojite za to dovoljno vremena - ruka mora da vam bude mirna i precizna, inače ćete umesto seksi cice, izgledati kao devojčica koja je "maznula" mamin lak za nokte pa se ubrljala.

I ne brinite ako su vam nokti kratki - crveni lak elegantnije izgleda na takvim noktima nego na "kandžama".

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...