Sreća u šoljici kafe

Kategorija: Zabava
Tagovi: Kafa, Nataša Delač, Šoljica Kafe, Sreca, Sreća U Šoljici Kafe, Sujeverje

Ukoliko spadate u grupu prevarenih, ostavljenih, poniženih, otpuštenih, neželjeno zatrudnelih, ružnih, manje ružnih, isuviše lepih, ukoliko se osećate kao trinaesto prase, a drugi vas tretiraju kao poslednju rupu na svirali, a pritom se gnušate psihologa, savetodavaca i drugih stručnih kadrova, imamo rešenje za vas. Smisao svog života pronađite u šolji kafe.

Nije vam potrebna lova, a nećete trošiti ni benzin, ne morate lutati po sablasnim haustorima, a ni brinuti da vam ružna baba Vanga ne baci usput crnu magiju, već pozovite drugaricu, preporučljivo neku koja vas voli i zna sve o vama, skuvajte jaku crnu, domaću kafu, a nakon što je popijete, prevrnite šolju na tacnu. Šećer, mleko i šlag su zabranjeni. Slatko je očigledno u zavadi sa sudbinom. Obavezno neka bude utorak ili petak, a na crveno slovo ili nedelju – ni ne pomišljajte. Pijte kafu u desnoj ruci, a ako ste ozbiljan igrač, otpijte je iz svega tri gutljaja. Kada se kafa ocedi, zamenite se sa saigračem i odvažite se da krenete putevima sudbine.

Kada gledate u šolju, obavezno uključite sve informacije koje znate o “klijentkinji”, obratite pažnju na fokus njenog problema, ali se uvek vratite na neki događaj iz njene prošlosti za koji samo vi znate. Govorite mirnim, malo dubljim tonom i koristite fraze poput: “vrlo jasno”, “ovo nikada nisam videla”, “ne mogu da verujem”. Ukoliko vas “klijentkinja” nepoverljivo pogleda ili se drzne da kaže kako govorite na osnovu iskustva i znanja o njoj, samouvereno joj pokažite neidentifikovan objekat u šolji i obrazložite da je sve zapisano.

Gledajte u šolju isključivo osobama koje volite, zato bi bilo dobro da vam se ukaže sledeće: sreća, ljubav bez prepreka, uspeh ili put. Ipak, važno je savladati osnovnu materiju, literaturu nađite na Internetu, naučite elementarne simbole. Tako da znate da ako slučajno vidite hrizantemu – desiće se kasna ljubav, a ako vam se ikako ukaže bager rešiće se sve dileme. Ukoliko vam se i učine zmije, mačke, pacovi i ostala gamad – ignorišite ih i vidite pertlu, lava i Džerija. Tako ćete umesto neprijatelja videti čvrstu vezu, umesto licemerja prijatelja, umesto izdaje bezazlenog animiranog miša.

Po završetku tumačenja, recite prijateljici sve one lepe stvari koje mislite o njoj, zašto je cenite i šta je to što je čini posebnim. Rezultat je zagarantovan – osoba do koje vam je stalo osećaće se odlično, biće raspoloženija i zasigurno će reći – “sve si mi pogodila”. Za ostatak seanse preporučujemo – tračarenje, smejanje, čeprkanje po srednjoškolskim uspomenama, sećanje na prvo letovanje, planiranje sledećeg putovanja i ostale radujuće priče.

Nadam se da je zaključak jasan. Ukoliko osetite da vam treba savet, rame za plakanje, razumevanje, topla reč podrške ili neko iz vaše okoline ima istu potrebu, dozvolite sebi jedan dan druženja, razbibrige, saosećajnosti, jer i u mnogo neozbiljnim trenucima, mogu da se reše neke mnogo ozbiljne stvari. A ima li šta lepše nego sa nekim ko nam je važan podeliti radost, ali i tugu.

 

Wannabemagazine.com

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...