Šta nas čeka na 21. fashion selectionu

Kategorija: Kozmetika i moda
Tagovi: Moda, Fashion, Dizajneri, Modna Kuća, Šminkanje

Posetioci 21. Maybelline Fashion Selectiona, koji će biti održan od 8. do 20. oktobra, imaće priliku da vide, osim najnovijih kolekcija domaćih i insotranih dizajnera, modnih kuća i brendova, i mnoge poznate ličnosti u ulozi manekena. 

Kao uvod u 21. Maybelline Fashion Selection biće održana Maybelline NY revija na kojoj će biti predstavljeni trendovi u šminkanju za jesen/zimu 2012/2013.



Posebno zanimljivo, kaže organizator Modna agencija Select, biće na reviji Back to the Future. Te večeri na modnoj pisti će se naći brojne zvezde srpske javne scene, popularne tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, zajedno sa njihovim naslednicima, popularnim glumcima, pevačima, voditeljima, sportistima...

I na reviji Hollywood Charmers će se u ulozi maneken naći VIP ličnosti - petorica naših poznatih glumaca dočaraće doajena holivudske scene Roberta de Nira, Frenka Sinatre, Erika Bane, Klerka Gejbla i Denijela Dej Luisa.

Publici će se, već tradicionalno, predstaviti domaća modna kuća St. George, a od učesnika iz inostranstva, najavljen je dolazak specijalne gošće iz Mađarske Ester Bodi, koja će prikazati kolekciju multifunkcionalnih aksesoara.

Modna agencija Select je u saradnji sa Udruženjem obolelih od reumatskih bolesti, mladim dizajnerima iz "Belgrade Design Districta" i proizvođačem "Feedback" iz Arilja, organizovala reviju odeće specijalno dizajnirane za obolele od reumatoidnog artritisa.

Studenti italijanske akademije za dizajn Accademia Del Lusso predstaviće se modnim vinjetama pod nazivom "Fashion Sculptures".

Ljubitelje mode očekuje i modni performans Fashion Mignon Isidore Bjelice i Dragane Grnčarski, inspirisan Marokom, a kao i uvek do sada, i na 21. Maybelline Fashion Selectionu biće održan Kids Fashion Day u okviru kojeg će klinci i klinceze prošetati pistom u kreacijama Beba Kidsa, Naturina i Domino Kidsa.

Fashion Travel biće održan u Pečuju, prelepom mađarskom gradu i evropskoj prestonici kulture, gde će biti održane revije modne kuće Allegra i dizajnerke Ester Bodi.

21. Maybelline Fashion Selection biće zatvoren revijom brendova u šoping centru Kragujevac Plaza, dok će se u Beogradu većina revija održati u Kombank Areni.

 

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...