Case study show 2012

Kategorija: Najave
Tagovi: Case, Study, Show, Fakultet Organizacionih Nauka, Estiem

Evropska studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka po šesti put organizuje manifestaciju internacionalnog karaktera „Case Study Show 2012“  koja će se održati od 05. do 07. aprila.

Case Study Show je jedan od najvećih edukativnih projekata koji pruža priliku studentima da se nađu u ulozi menadžera i suoče se sa poslovnim problemima današnjice. Ovogodišnji Case Study Show otvara vrata studentima Univerziteta u Beogradu. Tokom trodnevnog ESTIEM događaja studenti će moći da učestvuju u panel diskusiji, upoznaju se sa predstavnicima kompanija i predstave im se u najboljem svetlu kroz rešavanje problema iz prakse.



Kao i do sada, tokom prva dva dana Case Study Show-a, studenti Fakulteta organizacionih nauka će imati priliku da u timovima sa kolegama iz Evrope prezentuju rešenja konkretnih poslovnih problema vodećih kompanija na našem tržištu. Nakon toga će kroz radionice ostvariti interaktivni odnos sa predstavnicima kompanija.

Prvi put, kroz program trećeg dana događaja, ESTIEM omogućava studentima  Univerziteta u Beogradu da se upoznaju sa Case Study metodom i da iskažu svoje mišljenje i stavove kroz panel diskusiju na ovu temu. Takođe, studenti će imati priliku da rešavaju kraći poslovni problem kompanija, kao i da “zavedu” kompaniju za tri minuta.

Tokom trećeg dana održaće se i Company Show, mini sajam zaposlenja. Kao i na svakom sajmu, svi prisutni će moći da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija, ostave svoj CV, i tako ostvare priliku za potencijalno zaposlenje. Case Study Show će pokazati studentima put koji vodi do uspeha i kako da smelo koračaju njime.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.casestudyshow.org.rs. ili putem mail-a na [email protected]

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...