Najgori pokloni za 8. mart

Kategorija: Gost bloger
Tagovi: Poklon, 8. Mart, Dan Žena, Muvanje

Gost bloger: Tarzanija.com.

Osmi mart je međunarodni dan žena i nastao je kao plod borbe za političku, socijalnu i ekonomsku ravnopravnost žena i muškaraca. Ovaj dan simbolizuje to što su žene dobile pravo trudničkog bolovanja, pravo glasa, mogućnost polaganja za traktor, ograničenje rada u trećoj smeni, pravo da se ceo dan deru po kući i upravljaju konjima sa zapregom i humanitarnim organizacijama.

Svakoj ženi je bitno da na ovaj dan dobije pažnju i neki materijalni poklon, makar u vidu karanfila koji su cigani prethodne noći pre narkomana uspeli ukrasti sa groblja – ma koliko svaka pojedenačno tvrdila suprotno. Tako da je Osmi mart u stvari idealna prilika da okončaš vezu koja te guši i presećeš okove monogamije tako što ćeš joj pokloniti nešto čemu se nikako nije nadala.  Ukoliko te ne ostavi i pored sledećih poklona znači da si našao pravu. Ili maloumnu, ali u svakom slučaju prag tolerancije joj je na zadivljujućem nivou, a to se ženi.

Pegla

Iako ti smatraš da će joj posedovanje najnovijeg uređaja za ravnanje brazdi na tvojoj odeći umnogome olakšati svakodnevnicu – ona na to ne gleda tako. Na rang listi njenih prioriteta praktičnost je daleko ispod recimo volumena trepavica i nijanse farbe noktiju na nogama. Plus što će smatrati da je gledaš kao humanoidnog bota koji ide po kući i ispravlja ono što si ti zgužvao. U ovom slučaju i bukvalno. Slične rezultate daju i ostali kućni uređaju poput friteze i bacača plamena.



Veštačko cveće

Neće joj biti važno što je najbolji bugarski plastičar pretočio troje vrata odbačenog Trabanta u dufenbahiju natprirodne veličine, kao ni to što bogotac ne može provaliti da prokleti cvet nije pravi dok ga ne pipne, zagrize ili dok ne proba da ga istopi upaljačem. Nije važno ni to što ne mora da ga zaliva, dokupljue humus i što će da nadživi i nju i kuću u kojoj boravi. Iz nekog razloga, meni i bugarskom plastičaru potpuno nejasnog, će da mrzi i cvet i onoga ko joj ga pokloni.

Vibrator

U trenutku kad otpakuje ovaj poklon intenzitet njenog pogleda upućenog tebi će biti zastrašujuć i osećaćeš da će od njega da ti pukne kapilar na mozgu. Kroz glavu će joj prolaziti  da si našao neki novi par sisa i tabana i da deo svojih obaveza pokušavaš da prebaciš na ovaj višenamenski uređaj ili da si jednostavno degenerik kog momentalno treba da pljune, ostavi i da se vrati mami. Nakon toga postoje realne šanse da kroz tvoju glavu prođe upravo vibrator.

Plišani medved

Ovome se možda radovala u vreme dok joj je najveća briga bila ko će joj se upisati u leksikon i da li preskače lastiš najbolje u kraju. Možda i nešto kasnije, ali trenutno ni ona ne vidi svrhu plišanog medveda u krevetu osim da njim obriše ejakulat kako ne bi morala da se cima do kuhinje po truleks – a to svakako nije romansa kojoj se nadala na ovaj dugo čekani dan. Majica sa motivima Vini Pua ili Ben Afleka daje sličan rezultat.

Donji veš

Ovde ne možeš pogrešiti. Ako joj kupiš neke seksi tangetine ili grudnjak sigurno ćeš promašiti veličinu. Posledično – ako joj budu male misliće da je vidiš kao debelu, ako joj budu velike misliće da je vidiš kao takmičarski plovak. Ipak, bolje rezultate će dati poklon u vidu nekih babskih gaća, kojima takođe nećeš potrefiti veličinu, pa će verovati da ne samo da imaš loše mišenje o njenom fizičkom izgledu već i da je smatraš starom – a to u njoj prouzrokuje nesaglediv bol ekvivalentan lizanju neizolovanog kabla električne mreže.

 

Opravdanja za učinjeno i ostalo:

Pegla

Pa već mesecima se žališ kako stara ne puše dobro paru, šta sad ne valja? Tela si nešto drugo? Fritezu? Mikser? Merač pritiska?

Veštačko cveće

Kako ne možeš da ga zalivaš? Možeš ljubovijo, ne smeta njemu, samo zalivaj. Možeš i da pričaš sa njim i da mu pevaš, a u tom slučaju pravo bi se osušilo, ovo će izdržati nekako.

Vibrator

Pa dobro, ne moraš za to da ga koristiš. Možeš uvek njime da razvlačih kore za pitu bundevaru ili tucaš šnicle.

Plišani medved

Imao sam najbolje namere. Hteo sam samo da se osećaš malo mlađe, pošto šminka svakim danom sve manje i manje pomaže.

Donji veš

Zdravlje je najbitnije, mi smo u godinama kada tvoji bubrezi treba da nam budu bitniji od tvog dupeta.

Vaga

Svaki dan me pitaš da li si se ugojila, uz pomoć nje ćemo imati i zvanične potvrdu rezultata danonoćne konzumacije čvaraka i jafa biskvita.

Kuvar

Voliš da čitaš, a od Agate Kristi i nema baš neke koristi. Ovako ćeš biti i načitana i naučiti da spremiš karabatak u umaku od pistaća i pahuješ brokvice na 420 neviđenih načina.

Poklon samom sebi

Ni na kraj pameti mi nije bilo da ne želiš osmomartovsko veče da provedeš na koncertu Jandrinog jata u restoranu Kurjak međ’ našima. Nije mi jasno… ništa, zvaću nekog drugog, nije red da karte propadnu.


http://www.tarzanija.com

 

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...