Organizatori so zadovoljni posetom?!

Kategorija: Sport
Tagovi: Tenis, Atp, Serbia, Open

Iako je ukupan broj posetilaca na većini dosadašnjih mečeva glavnog žreba mogao da stane u zglobni autobus, direktor turnira "Serbia Open" Goran Đoković rekao je da je "prezadovoljan posetom na četvrtom ATP beogradskom turniru".



"Žao mi je što ne učestvuje Novak i ostali naši najbolji igrači, ali oni se pripremaju za druge turnire i ja njihovu odluku poštujem. Zadovoljni smo posetom i zato što gledaoci mogu da uživaju u odličnom tenisu, a sponzori su se potrudili da imamo i odličan prateći program" rekao je Goran Đoković.

Prema njegovim rečima Srbija je jedna od svega 32 zemlje koje imaju ATP turnir, a to značajno doprinosi pozitivnom imidžu države. 

Direktor turnira očekuje i veću pomoć grada i države (?) koji su u protekle četiri godine što direktno, što preko firmi u kojima imaju vlasništvo ATP turniru u Beogradu dali više od pola miliona evra.

"Voleo bih da možemo da ugostimo najbolje igrače sveta i postoji velika želja da "Srbija Open" pređe u kategoriju 500, ali to nije samo stvar doblje volje organizatora već je potrebna pomoć i grada i države", konstatovao je Đoković.

Novakov stric je podsetio da se najbolji teniser sveta trenutno sprema za masters turnir u Madridu, gde će se prvi put susresti sa plavom šljakom. 

"Sve je bitno za vrhunske igrače, ja se samo nadam da će se Nole navići na novu podlogu pre drugih, rekao je Đoković. 



Autor: http://tenissrbija.blogspot.com

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...