Prevara muškarce može da košta života, kažu doktori

Kategorija: Porodica
Tagovi: Brak, Prevara, Preljuba, Seks, Ljubavnice, Razvod, Svađe, Srčani Udar, Varanje

Iako je seks sam po sebi dobar za zdravlje, u stresnim okolnostima može imati fatalan ishod po muškarce. Muškarci koji varaju žene izlažu se većem riziku od srčanog udara, kažu stručnjaci u Italiji. Osim što je ovo vrhunski primer karme, možda natera neke neverne muškarce da zakopčaju pantalone i vrate se kući ženi.

Muškarac u Džordžiji star samo 31 godinu umro je usred seksa u troje, a ni jedna od žena u krevetu nije bila ona koja deli njegovo prezime.

Doktori kažu da seks sam po sebi nije ubica, i čak podstiču muškarce da ga češće praktikuju zbog koristi koje ima za zdravlje. Seks sa nekim ko nije vaša partnerka, s druge strane, uvodi u priču brojne komplikacije.

Muškarci često biraju ljubavnice koje su mlađe od njihovih žena, što znači da s njima verovatno izlaze, konzumiraju alkohol i žive ritmom koji njihova starija tela više ne podnose kao nekad.

Uz izlaske i loš uticaj koji mogu imati na telo osobe koja se od njih odvikla, tu je i faktor stresa koji se često povezuje sa skrivanjem i brigom o tome ko vas može videti s ljubavnicom.

Razvod, svađa i ostale posledice koje su moguće ako žena sazna da ste neverni samo su dodatni stres koji opterećuje telo.

Pitanje je da li će ovakva istraživanja sprečiti muškarce da varaju svoje žene, jer retko ko razmišlja o riziku kada je ona uzbudljiva strana toliko izraženija.

Dobra vest je da istraživanja nisu spominjala nikakve rizike za žene koje žele malo zabave sa mlađim muškarcima, što ne potstičemo ako ste u braku, ali dobro je znati, za svaki slučaj.

 

Autor: Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...