Ništa slađe od seksa posle svađe

Kategorija: Aktuelno
Tagovi: Seks, Svađa, Predigra, Ljubav, Bes, Partner

Duge rasprave u kojima se nadmudrujete i nadvikujete sa partnerom sigurno su vam dobro poznate, ali da li ste isprobali čari koje dovode do pomirenja? Tokom svađe partneri obično liče na mačku i miša koji ne mogu da uhvate jedno drugo. Oboje vičete, lete uvrede, izvlače se što čvršći argumenti kao kečevi iz rukava i situacija je sve neizdržljivija.

U jednom trenutku, pod naletom besa ili zauvek prestajete da razgovarate, ili prekidate svađu i "bacate" se jedno drugom u zagrljaj. Druga mogućnost svakako je mnogo primamljivija.

Možda baš zbog ove činjenice parovi koji se povremeno svađaju duže ostaju zajedno od onih koji se uvek slažu.

Mnogi koji započinju seks nakon svađe kažu da je najčešće ludo dobar, eksplozivan i buran. Međutim, nije malo ni onih kojima je ta ideja nezamisliva, piše portal "Intimate Medicine”.

Za seks inspirisan svađom najčešće su krivi hormoni.

Za vreme burne rasprave u čoveku se podiže nivo testosterona, hormona koji je odgovoran za seksualnu želju i libido. Potpuno je normalno da pod takvim pritiskom čovek poželi se oslobodi ovog hormonskog viška. Najbolji i najslađi način oslobađanja je seks.

Kada shvatite da ste preterali i poželite da se sve vrati "na staro", priđite partneru, odnosno partnerki i strasnim poljupcem pokažite da je vreme za pomirenje.

Odaberite proverenu strategiju - nakon brze predigre vodite ljubav u omiljenoj pozi voljene osobe.

Biće to pravi način da pokažete partneru da je sve među vama u redu, a da su svađe samo prolazne faze svakog emotivnog odnosa.

Nakon svađe mnogim parovima prija seks na brzaka, ali ako više volite romantično vođenje ljubavi, prepustite se partneru i uživajte u slatkom pomirenju.

Iako mnogi rado "pribegavaju" seksu nakon svađe, nije malo onih koji su posle burnih rasprava previše uznemireni i nervozni, zbog čega ne mogu ni da pomisle na seks.

Ako vas svađa ne "zagreva" za vođenje ljubavi, možete se umiliti partneru nežnim poljupcima i dugim maženjem. Razmena nežnosti i čvrst zagrljaj uspavaće testosteron i vaša veza će ponovo biti sigurna luka.

 

Autor: Mondo.rs 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...