Telefonski brojevi sa zvezdicom i u srbiji

Kategorija: Biznis
Tagovi: Go4Star, Telefonski Brojevi Sa Zvezdicom, Telefon, Telekomunikacije, Telekom Srbija, Vip Mobile

Kompanija Go4star, u partnerstvu sa mobilnim operatorima Telekom Srbija i Vip mobile, donosi potpuno nov i atraktivan vid komunikacije sa klijentima, novom uslugom pozivanja telefonskog broja sa zvezdicom (*BROJ). *BROJ usluga je moćno sredstvo komunikacije za kompanije koje prilikom promotivnih aktivnosti ističu svoj telefonski broj.

*BROJ usluga sastoji se iz pozivanja kratkog telefonskog broja dužine od 3 do 6 cifara kome prethodi znak zvezdice (*) poput *1000, *111. Prilikom izbora *BROJ-a moguće je upotrebiti i ime kompanije, brenda, proizvoda ili usluge npr. *TAXI (*8294), *BANKA(*22652).

Umesto pozivanja komplikovanih fiksnih brojeva koji se teško pamte, korišćenjem *BROJ-a, poziv se preusmerava na željeni fiksni broj - kompanijski korisnički servis, info broj ili broj prodajnog centra.

Posle pozitivnih iskustava u Hrvatskoj i Poljskoj, gde veliki broj kompanija već koristi pogodnosti *BROJ usluge, ovu mogućnost sada mogu da koriste i kompanije u Srbiji putem saradnje sa kompanijom Go4star.

„Cilj nam je da pozivanje kratkih kodova postane standard u komunikaciji, a da kompanije u Srbiji *BROJ upotrebljavaju u oglašavanju svojih proizvoda i usluga. *BROJevi su veoma laki za pamćenje, pojednostavljuju komunikaciju i ističu prepoznatljivost brenda, usluge ili proizvoda i nude rešenje klijentima oslobađajući ih obaveze da pamte komplikovane telefonske brojeve. U zemljama u kojima je usluga već duže vreme prisutna, statistike govore da je koristi najveći broj oglašivača, a da se broj dolaznih poziva povećava u proseku do 40%. Samo u Izraelu, posle 5 godina, više od 4500 kompanija koristi ovu uslugu. Ono što *BROJ uslugu čini dodatno atraktivnom je i cena pozivanja koja je za krajnjeg korisnika potpuno jednaka ceni pozivanja bilo kog fiksnog broja. Verujemo da će kompanije u Srbiji prepoznati pogodnosti koje korišćenje naše usluge donosi i da će se pridružiti kompanijama koje su već prepoznale snagu *BROJ-a”, kaže Biljana Vujović, brend menadžer u kompaniji Go4star.

 

Autor: Economy.rs

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...