Kako da vaš brak opstane

Kategorija: Porodica
Tagovi: Brak, Porodica, Seks, Seksualni Život, Kućni Poslovi, Mobilni Telefoni

Nažalost, sve one šale o bračnim parovima su u većini slučajeva istinite. Nakon što razmene zavete, a posebno nakon dolaska dece, strast kao da iščezne. Ali, nije sama institucija braka kriva za to, nego i sve ono što dolazi s njom.


Možda toga niste svesni, ali sve one svakodnevne obveze utiču na vaš seksualni život. Rutina nakon posla postaje automatska, ali naočigled bezazleni popis obaveza postaje velika prepreka vremenu koje trebate posvetiti jedno drugom.

Smartphone

Jedina stvar koja treba da vibrira pored vašeg kreveta je neka seksi igračka - ako je to nešto u čemu uživate vi i partner. Nemojte samo stišati telefon, ugasite ga. Zapravo, ostavite ga u drugoj sobi i usredsredite se jedno na drugo. Na poruke i e-mailove možete odgovoriti ujutro.

Kućni poslovi

Dajte svojoj unutrašnjoj potrebi za čišćenjem slobodnu noć s vremena na vreme. Neka posuđe pričeka do jutra, a umesto toga se mazite s partnerom.

Društvene igrice

Zamislite to na sledeći način - jedina igrica koju trebate igrati preko noći jeste u paru sa osobom od krvi i mesa koja se nalazi odmah pored vas.

Vreme za priču

Deca će učiniti sve da ostanu budna što duže. Sledeći put kada vaše maleno dete dovuče hrpu knjiga koje želi da mu čitate pre spavanja, odmah odbacite tu ideju. Dve priče su i više nego dovoljne, nakon toga se posvetite svom partneru.

Previše priče

Ništa ne ubija seksualno raspoloženje brže od spominjanja neke ozbiljne teme. Ostavite priče o tašti/svekrvi ili o neuspehu deteta u školi za jutro.

 

Economy.rs


Komentarisanje je isključeno.
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...