Žene ipak privlače dobri muškarci

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Vitka Linija, Indeks Telesne Mase, Ideal Muške Lepote, Ideal Ženske Lepote, Mafija, Ožiljak, Istraživanje, Dobri Momci

Iako vole da neke stvari na muškarcu podsećaju na zločeste muškarce, ženama su favoriti ipak dobri momci.

Pitanje koje sebi muškarci stalno postavljaju, šta se ženama sviđa na muškima, ima i neke neuobičajene odgovore koje ne bismo očekivali.



Za muškarce znamo da vole žele meke kože, savršenog tela, duge kose i vitke linije, kod žena su favoriti malo drugačije složeni.

Fizički izgled je važan, ma koliko mi ćutali o tome, pa tako žene vole muškarce koji imaju skladno telo i indeks telesne mase 20.85, pokazala su istraživanja. Naučnici veruju da se radi o podsvesnoj želji za zdravim i plodnim muškarcem, no i mali trbuščić nije problem jer žene vole snažnije muškarce.

Noge su takođe važne, ali na potpuno obrnut način nego kod muškaraca. Naime, žene vole kraće i mišićave noge, pa to na neki način može objasniti fascinaciju fudbalerima.

Muškarac mora barem malo podsećati na zločestog i mafijaškog tipa, koji je uvek neka potisnuta fantazija, a to će najbolje napraviti poneki ožiljak na licu, leđima ili grudima. Ožiljci su simbol muške snage i opasnosti, a to žene vole.

Ipak, na kraju, glavni su favoriti žena dobri momci. Pristojnost, požrtvovanost, nesebičnost i osećajnost karakteristike su muškarca koje su žene u istraživanju opisale kao idealnog, pa razmislite malo o svemu što piše i prilagodite se ženskim fantazijama.



Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...