Feng shui na radnom stolu

Kategorija: Aktuelno
Tagovi: Radni Sto, Radno Mesto, Feng Shui, Radna Atmosfera, Cvece, Novac, Kreativnost

Kako privući novac i uspeh u karijeri pomoću pravilnog rasporeda stvari na vašem radnom stolu.

Uspeh i novac dve su stvari koje svi očekuju od karijere, no retki pokušavaju napraviti baš sve da bi se to i dogodilo. Drevna kineska veština feng shui kaže da je gornji levi deo stola područje novca gde bi trebali držati crvenu ili ljubičastu kasicu sa sitnišem i stonu lampu.



Pomaže i vaza puna crvenog ili ljubičastog cveća, a upravo su te boje oznaka bogatstva u kineskoj kulturi. Takođe, na tom mestu se drže fotografije onoga što ćete raditi ili kupiti kad dobijete povišicu ili dobitak.

Na zid koji gledate s radnog stola trebate staviti sliku ili citat, kako biste povećali kreativnost.

Na zid u koji gledate dok radite stavite nešto što vas inspiriše poput citata ili slike. Tako ćete povećati kreativnost. Cveće jarkih boja takođe će vas učiniti kreativnijima, a uz to će stimulisati mentalnu aktivnost. Za ciljeve koje ste sebi odredili u karijeri u pomoć pozovite znanje feng shuija. Ako je vaš cilj povišica, pažnju posvetite gornjem levom uglu stola. To je područje novca.

Ako želite ugodnu radnu atmosferu, u gornji desni ugao radnog stola stavite nešto žuto i neka obavezno bude u paru, na primer vaza s dva žuta cveta će biti savršen izbor.

Kako biti kreativan, pitanje je koje nas često muči. Feng shui nudi odgovor u obliku stola, neka bude okrugao ili zaobljenih rubova, a na srednji deo zadnjeg ruba dobro je staviti neki ukras od kristala, koji će podstaći intuiciju.

Znanje je povezano s donjim levim uglom stola, gde bi trebala stajati literatura koju često koristite u radu, poput rečnika, što će vam ujedno izoštriti koncentraciju.

Zdravlje je povezano sa središtem stola, pa ako želite zdravu karijeru, raskrčite stol i neka taj deo bude čist, a od ukrasa je dovoljno nešto jarkožuto kao što je podloga za miša.

Slušajući ove savete uredićete svoj radni kutak po pravilima feng shuija, a ujedno će izgledati lep.

 

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...