Pet ženskih odevnih predmeta za sva vremena

Kategorija: Moda
Tagovi: Moda, Modni Trendovi, Ženska Moda, Mala Crna Haljina, Bela Košulja, Sako, Pantalone

Novi trendovi dolaze nam svake sezone i sastavni su deo modne industrije, međutim praćenje istih nije uvek primenjivo u stvarnom životu.

Potpuna promena garderobe svake sezone zahteva mnogo novca, vremena i živaca. Zato vam nudimo pet odevnih predmeta koji su za sva vremena i dobri za vaš novčanik.



Modni stručnjaci tvrde da ukoliko investirate pametno, pa ovih pet stvari samo osvežavate dodavanjem različitih modnih dodataka, poput ogrlica, narukvica, marama, uvek možemo biti u trendu.

Mala crna haljina

Svaka žena zna koliko je prilagodljiva i svestrana mala crna haljina i zato kada idete u šoping, najbolja taktika je da izaberete onu jednostavnog kroja, ali sofisticiranu. Svoj konačan izgled definisaćete različitim modnim dodacima, u zavisnosti od prilike u kojoj se nosi. Mala crna haljina bi trebalo da vam dobro stoji, da ne bude ni preširoka ni preuska, već da prati liniju tela. Izbegavajte trendi dodatke, kao što su neobični uzorci ili tkanina, na samoj haljini. Moto male crne haljine je „manje je više“, pa bi bilo poželjno da se i vi toga pridržavate.

Bela košulja

Pri kupovini bele košulje važno je izabrati onu koja neće ostaviti utisak ozbiljne i uštogljene osobe, jer bela košulja itekako može biti suptilna i zavodljiva. Trudite se da košulja koju izaberete istovremeno bude svečana, ali da može da se nosi i uz obične farmerice. Bela košulja ne treba da bude preuska, ali neka bude strukirana, kako bi izgledala ženstveno. Ukoliko izgledate kao da ste obukli kartonsku kutiju, znate da ste pogrešili pri izboru. Zato pažljivo birajte, jer prava bela košulja je jedan od najsvestranijih komada garderobe koju možete imati u svom ormaru.

Crni sako

Kao i bela košulja, crni sako se može nositi u različitim prilikama i kombinacijama, od formalnih do opuštenih. Uz par trikova, crni sako će sakriti vaše nedostatke. Ukoliko želite da izgledate više, nosite sako koji je duži i uži u struku. Pravi sako ne sme izgledati kao da vam je veliki, zato izbegavajte one širokih ramena. Naravno, ukoliko već niste, izbacite naramenice, jer ćete sa njima izgledati kao da ste ispali iz 1988. godine. U zavisnosti od prilike u kojoj se nosi, crni sako može biti otkopčan ili zakopčan. U svakom slučaju on je jedan od komada odeće koji uspešno odoleva svim modnim trendovima.

Crne pantalone

Crne pantalone takođe su otporne na sve modne promene i trendove, međutim, da biste ih učinili vanvremenskim, izbegavajte pantalone na crtu. Predlažemo vam da izaberete one ravnog kroja i od materijala koji se može nositi tokom čitave godine, pa bi bilo dobro da nisu lanene ili vunene. Kao i kod prethodna tri komada odeće, važno je da vam pantalone dobro stoje. Najviše pažnje obratite na kritične tačke kao što su struk, kukovi i zadnjica. Preuske ili preširoke pantalone mogu da upropaste svaku kombinaciju. Za formalnu večeru spojite crne pantalone i sako u elegantno odelo, dok za piće sa prijateljicama crne pantalone iskombinujte sa kardiganom ili jednostavnim topom.

Klasične tamne farmerice

Klasične tamne farmerice primerene su svim prilikama i spas u hitnim modnim slučajevima. Kako bi vaše farmerice izdržale test vremena, trudite se da vam budu udobne, da vam dobro stoje i da nemaju trendi dodatke na sebi. Dugonogim damama pristaju uski, cigaret modeli, farmerice čije se nogavice šire u trapez pristaju onima sa jačim bokovima, dok će one sa visokim strukom biti odlične za dug torzo. Što se boje tiče, odaberite srednje taman ili taman džins, s obzirom da su ti materijali manje podložni promenama i hirovima modne industrije.

 

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...