Kakav imate karakter - vino govori

Kategorija: Aktuelno
Tagovi: Vino, Belo Vino, Crno Vino, Istraživanje, Karakter

Najnovija studija, potvrdila je da afinitet prema određenoj vrsti vina mnogo govori o karakteru.


Istraživanja pokazuju da ljudi veoma vole vino i rado ga piju. Ali, najnovija studija koju je naručilo Udruženje francuskih vinara, potvrdila je da afinitet prema određenoj vrsti vina mnogo govori o karakteru! Na osnovu toga koje vino najviše volite, moguće je generalizovati kakva ste ličnost i kakve su vam životne navike... Evo šta kažu stručnjaci:

Crno vino

Ako je vaš najčešći izbor crno vino, iz toga se može zaključiti da ste veoma ambiciozni, karijeristi, da dosta zarađujete, da verovatno imate fakultetsku diplomu, ali i još mnogo toga.
Naime, čak više od polovine ljubitelja crnog vina završilo je fakultet, njih 81% trenutno je zadovoljno na svom radnom mestu, 65% je i dalje veoma ambiciozno i namerava da napreduje u karijeri, verovatno su i u srećnom braku i gotovo svi su zadovoljni stanjem u svojim emotivnim vezama...

Četvrtina onih koji uživaju u čaši crnog vina, barem triput godišnje putuje u inostranstvo, a trećina odlazi i na kraće odmore u domovini. Kada treba da opišu sebe, najčešće navode da su samouvereni, opušteni, jaki i inteligentni. Virtualna prijateljstva nisu im jača strana, više vole da se druže "oči u oči".

Belo vino

Ako su vam omiljena bela vina, to znači da ste vedri, opušteni, praktični, zadovoljni svojim životom, da volite domaću atmosferu, ali i da zarađujete manje od ljubitelja crnog vina. Među onima koji piju belo vino samo njih 43% ima fakultetsku diplomu, a većina nije preterano zainteresovana za uspeh u karijeri. Dve petine ispitanika čak je priznalo da nisu ambiciozni. Odmor provode u svojoj zemlji i malo ko od njih ima želju da poseti egzotične destinacije. Sebe opisuju kao praktične, pametne, stidljive, tihe... Kada je reč o emotivnom životu, čak 85% anketiranih ljubitelja belog vina reklo je da su sasvim zadovoljnim svojim "solo" statusom.

Roze

Više od polovine ljubitelja rozea ostalo je na srednjoškolskoj diplomi. Za sebe kažu da su glasni, topli i šarmantni. Obožavaju društvene mreže, u stvari, može se reći da su od njih zavisni.

 

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...