Kulinarstvo

Zvezdane knjige recepata

Kategorija: Glavna
Tagovi: Cookbooks, Celebrity, Alicia Silverstone, Eva, Longoria, Gvyneth Paltrow, Sheryl Crow

 

Poslednjih godina pisanje knjiga je veoma popularno među domaćim i među svetskim zvezdama. Bilo da se radi o beletristici ili autobiografskim knjigama zvezde su se uveliko bacile na pisanje.

 

 

 

S rastom popularnosti kulinarskih emisija i uopšte gastronomije brojne zvezde i zvezdice su odlučile da se javno pohvale svojim kulinarskim umećem i to kroz objavljivanje sopstvenih recepata u kuvaricama.

Mi vam danas donosimo listu od četiri kuvarice koje su u svetu imale najbolju “prođu”.

 

 

Eva Longoria, popularna glumica objavila je knjigu teksaških i meksičkih recepata pod nazivom Eva’s Kitchen. Eva je odrasla na farmi u Teksasu i veoma dobro zna šta je kuvanje s ljubavlju, za porodicu.

Ovom knjigom Eva je htela da oda počast svojoj tetki Elsi, koja se bavila keteringom

 

 

Gvinet Paltrou je izdala prvu kuvaricu  My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness ( Ćerka svoga oca: Ukusni, jednostavni recepti koji slave porodicu i zajedništvo) sa jelima čistih ukusa uglavnom za vegane i vegetarijance. Ovime je odala počast svom pokojnom ocu koje je voleo kuvanje. Kasnije je izdala još jednu knjigu pod nazivom It's all good.

 

 

Kako se hrane i kuvaju rok zvezde u svojoj knjizi  If It Makes You Healthy: More Than 100 Delicious Recipes Inspired by the Seasons (Ako vas čini zdravima: Više od 100 ukusnih recepata inspirisanih godišnjim dobima) podelila je Šeril Krou, poznata kantautorka.

Ona je u saradnji sa kuvarom Čak Vajtom i nutricionistom objavila mnoge zdrave recepte i savete.

 

 

 

Ališa Silverstone, poznata glumica je s druge strane objavila knjigu The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight, and Saving the Planet (Pristojna dijeta: Jednostavan vodič kako se osećati izvrsno, gubiti kilograme I spašavati Zemlju) koja je 2009. godina bila bestseler, kojom pomaže ljudima kako da pređu na vegansku ishranu. 

 

Teslio.com

 

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!