Duhovit muškarac, srećnija veza?

Kategorija: Zabava
Tagovi: Duhovitost, Muškarac, Veza, Duhovit, Partner, Idealan Partner

Kada razmišljamo o idealnom partneru za zajednički život često očekujemo da ta osoba bude oličenje pouzdanosti, lepote, dobrote, obrazovanja... Međutim, pravi recept krije se u duhovitosti. 



Iako se zaljubljujemo zahvaljujući hemiji ili "spisku želja" na kojem su osobine koje smatramo važnim kod partnera, iza leptirića u stomaku ostaje samo duhovitost.

Ako spontanih šala nikada nije bilo, vaša veza je najverovatnije osuđena na propast.

Stručnjaci tvrde da potraga za idealnom osobom nije realna, jer kada ljubavni zanos prestane na videlo izbijaju osobine koje često iritiraju do neslućenih razmera.

Ovo je posebno važno kada je reč o ženskom izboru partnera. U više istraživanja je zabeleženo da su srećnije one žene koje su u vezi ili u braku sa duhovitim muškarcima.

"Duhovitost je najvažnija, to je ono što ostaje kada sve drugo izbledi. Ako ste sa duhovitim muškarcem, sve je lakše, svaka kriza brže prođe", kaže učesnica jednog od istraživanja na ovu temu.

I muškarci se slažu da su dani lepši kada ste emotivno vezani za osobu koja na život gleda kroz ružičaste naočare.

"Presudno je da je osoba duhovita u svakom smislu - spontana, sa luckastim smislom za humor, vešta u zbijanju inteligentnih šala… Čini mi se da bih se 'lepio' samo za duhovite muškarce, da sam žensko", kaže jedan od učesnika velikog istraživanja o potrazi za idealnim partnerom.

Kada imate pored sebe osobu koja uvek može da vas nasmeje, čak i u najtežim trenucima, dobili ste na lutriji. Zbog toga pažljivo motrite ko vam najčešće mami osmeh, možda je to vaš "gospodin pravi".

 

Autor: Mondo.rs

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
maestro
CANADA
Hmm...