Riblja čorba planira nastup u zagrebu

Категорија: Zabava
Тагови: Riblja Corba, Bora Đorđević, Koncert, Svirka, Hrvatska, Zagreb, 2013

U intervjuu za portal MojZagreb.info. Đorđević je rekao da se stvari menjaju na bolje i da je to razlog zašto se priprema koncert. 

“Planiramo da uđemo na velika vrata, direktno u Zagreb. Za sada ne mogu da kažem tačan datum, ali u prvoj polovini 2013. godine sigurno", rekao je Đorđević u Čakovcu gde se zaustavio nakon uspešnog nastupa u Sloveniji na putu za Beograd.

Jedan od razloga najavljenog nastupa je taj što veliki broj Hrvata iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova koji dolaze na koncerte koje Riblja čorba ima u Sloveniji.

"Baš iz Splita na sve naše koncerte dolazi bračni par koji su na rukama istetovirali ime naše grupe. Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", rekao je Đorđević koji veruje da bez obzira na različite političke stavove, rokenrol, kao i muzika uopšte, moraju da budu iznad svega toga.

"Uvek sam tvrdio da je Čakovec u ex Jugi bio najrokerskiji grad i uvek ću rado da navratim baš ovde", rekao je Bora Čorba koji u Čakovec uvek rado svrati kod svog prijatelja Franca Kokalja.

Na pitanje da li zna koliko ljudi u Hrvatskoj prati njihov rad s obzirom na to da pesme Riblje čorbe caruju na hrvatskom crnom tržištu, Bora Čorba je rekao da je većina pesama na “Jutjubu”, pa nije problem doći do njih.

"Spoznaja o slušanosti dovoljno govori o našim pripremama za koncert u Zagrebu", rekao je on i najavio novi album koji bi trebalo da ugleda svetlo dana krajem jeseni.

Bora Čorba nije propustio da kaže da je i dalje vrlo aktivan u DSS-u Vojislava Koštunice i to u glavnom odboru i da je razočaran nedavnim izborima u Srbiji.

Demantovao je priče da se razveo od supruge, ističući da on i žena često odlaze na odmor na planinu Rudnik, ali da su zbog posla najviše vezani uz svoju kuću.

 

(MONDO) 

 

Нема објављених коментара.


Пријавите се да бисте објавили нови коментар