Događaj dana u srcu Šumadije

Kategorija: Glavna
Tagovi: Chbs, Kragujevac, Događaj Dana, Rocksvirke

Za ljubitelje punk/rock zvuka grupa Čovek bez sluha sprema koncertnu promociju albuma koji su objavili u junu ove godine. Evo kompletne najava sa www.rocksvirke.com da ne bih prepričavala:

 

ChBS – bend koji nekako sasvim slučajno pratim od kako postoje. Pre mnogo, mnogo godina, kad sam bila bezbrižna tinejdžerka slušala sam ih po prvi put na festivalu u pokušaju "Šta je brže ili vrabac". Tada su u svom sastavu imali i saksofonistu i zvučali su veoma dobro, danas zvuče još bolje i definitivno zaslužuju etiketu koja im je dodeljenja - šumadijski Ramonsi.

Novi album pod nazivom"Događaj dana" izdali su zaLong play records, a povod ovog teksta je koncertna promocija albuma u njihovom rodnom mestu Kragujevcu. Koncert je zakazan za 04. novembar u Domu omladine sa početkom u 21h. Karte su u pretprodaji 300 dinara, a na dan koncerta 350. Na koncertu će svirati i bend Za Dž iz Čačka i Crveni karton iz Kruševca.

Album je objavljen u junu ove godine,a već je urađen i spot za pesmu "Gotovo je". Na albumu se nalazi i pesma "Nebeski bend" koju su posvetili Tošetu Proeskom. Još neke pesme koje su već osvojile publiku su "Superheroj" i "Upomoć". Ne sumnjam da već znate i ostale pesme sa albuma tako da ostaje vam samo da ubeležite u tefter ovaj datum i da budete svedoci Događaja dana u srcu Šumadije.

http://www.youtube.com/watch?v=FG9NSWk_wzA&feature=player_embedded

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
Ivy_Poison
SERBIA
osmeh na lice :)))