DA ZNATE DA POSTOJI NOVAC,NEOGRANICENA KOLICINA NOVCA KOJA VAS CEKA, DA ZNATE DA POSTOJI POSAO U KOM RODBINSKE I DRUGE VEZE NE IGRAJU NIKAKVU ULOGU, DA ZNATE DA CETE SVOJE VREME ORGANIZOVATI KAKO VAMA ODGOVARA, DA ZNATE DA MOZETE DA IMATE ZIVOT O KOM STE SANJALI, DA ZNATE DA CETE OSTVARIVATI NOVA PRIJATELJSTVA, DA CETE SE ZABAVLJATI I UZ TO IZGLEDATI SJAJNO UZ 30 % POPUSTA NA SVE KATALOSKE PROIZVODE, DA LI BISTE UOPSTE POSTAVILI PITANJE "ZASTO POSTATI ORIFLAME KONSULTANT" ?

 

Ovo je veoma vazan post o tome koja je svrha uopste postajati deo Oriflame kompanije. Ovo je duzi post, i obavezno ga procitajte u celini...Ja se nadam da cu vam odgovoriti na mnoga pitanja...Naravno, svi koji ste bar i malo zainteresovani NE TREBA da sedite skrstenih ruku i sa razmatrate mogucnost, ugrabite šansu, iskoristite besplatno predavanje o poslovanju kompanije, dodjite na prezentaciju posle koje cete moci da donesete odluku. Ja sam u Oriflame-u tek 4 meseca, a već sam napredovao u poslovanju. Pokreće me znanje koje su mi preneli viši sponzori, konsultanti koji zaradjuju oko 700 evra mesečno, i koji su to ostvarili za nekih 7,8 meseci rada. Zbog toga na svojim prezentacijama dajem mogucnost i VAMA da čujete i njihove savete i priče o tome kako se uspeva!

A sada, ukoliko želite da saznate dobre razloge da se učlanite i postanete deo Oriflame tima, pročitajte ovaj post, ko zna, možda vam bas on PROMENI život i omogući vam da ostvarite svoje ciljeve! 

 














1) Ovo je zabavan posao! Besplatne škole šminkanja, kursevi lepote, nova poznanstva... Nema pritiska ni nerviranja!


2)Srecete i upoznajete ljude koji su uspesni, one koji to zele da budu i one koji su na tom putu. Pored takvog okruzenja i sami cete imati jaci motiv za uspeh!


3)Izgledacete sjajno i bicete negovani uz 30% popusta na sve kataloske proizvode! 

 

4)ZARADIĆETE novac, i to na 3 nacina!

-Prvi nacin je sama usteda od 30%. Od novca koji biste dali za neki sampon u parfimerijama,drogerijama,marketima sada ce vam ostajati visak koji mozete da ustedite ili potrosite na neke druge stvari.


-Drugi nacin je prvostepena zarada.Odnosno taj popust od 30 % iskoristite tako sto nekome ponudite Oriflame proizvode, date mu da pogleda katalog. Da li je to težak posao? Da li vam zvuči lepo da imate zaradu uz gotovo ni malo posla?


-Treći način zarade je onaj o kome najviše pričam na prezentacijama, onaj za koji gotovo niko ne zna jer ne postoji u većini sličnih kompanija. A to je mogućnost uzimanja plate! Vas posao je tu da pravite svoj tim, pozivate ljude da vam se pridruzuju i pomazete i njima da prave svoje timove! Naravno, to nije ni malo teško, ali o tome pričam svima koji dodju na prezentaciju jer tako ljudima mogu bliže da približim i objasnim ceo sistem. O tome neću puno pričati na blogu jer ne verujem da je to dobar nacin da se nekome objasni ovaj sistem, reci ću samo da je moguće svim konsultantima da dodju do plate od oko 700 evra.


5) Ovo je fer posao. Ne postoji šansa da neko ostvaruje platu vecu od vas samo zato sto mu je tetka ili tetkina drugarica zaposlena u Oriflame-u ili na bilo koji drugi nacin. SVI imaju sanse da dodju do najvise moguce plate ( postoji naravno i napredovanje i POSLE tih 700 evra ali o tome vise na sastancima). TU sansu imam ja, vi ako se uclanite, osobe kojima vi pomognete da se uclane, osobe kojima su pomogle da se uclane osobe koje ste vi uclanili ( hahah da li sam vas zbunila u svo pokusaju da budem slikovita? :D )...


6)Mozete da pomognete ljudima! Gledate nesrecne ljude svuda oko sebe... Osobe koje su nesrecne svojim poslom, kojima treba novac da promene nesto u svojim zivotima,koje nemaju vremena za porodicu,koje su zaboravile kako se uziva u zivotu...Kada vidite kako kompanija posluje,znacete da postoji nacin na koji biste mogli svima njima da omogucite sansu za bolji zivot.


7)Osecacete se ispunjeno i srecno svaki put kad vidite da i vas najmanji trud nagradjen!





8) Vaše vreme ce ostati VAŠE, neće ga niko organizovati za vas. Bićete sami sebi šef, sami ćete odlučivati o tome kada cete raditi a kada ne, od vaseg rada će zavisiti i vaša plata, ni od koga drugog!  




...Ovo vam nisu dovoljni razlozi da se uclanite?? Dodjite na prezentaciju i saslusajte price uspesnih i savete o radu u Oriflame-u. Postoji naravno mogucnost da vam se ovakav nacin rada nece svideti. Nije sve za svakoga. Ali ta mogucnost nije razlog da ne dodjete na prezentaciju. Ona traje samo oko sat vremena. I ako postoji i najmanja ( a postoji VELIKA) mogucnost da se ipak odlucite za Oriflame,zasto biste propustili prezentaciju?

Ne dopustite da vam MOGUCNOSTI izmaknu,ne propustite SANSU samo zbog predrasuda ili lenjosti.


postanite član i ostvarite popust do 30% u odnosu na kataloške cene, steknite karijeru, upoznajte nove ljude, zabavite se, izgledajte lepo, steknite finansijsku nezavisnost i proširite svoja znanja besplatno o tršku firme
iza svega stoji uspešan tim menadžera i direktora da vam pruži pomoć i podršku
http://rs.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?content&sponsor=530980


sa nama cete biti uspesni, radosni i lepi...
ne dozvolite da vam zivot prohuji sa vihorom...
oriflame ispunjava vase snove!
postanite deo našeg oriflame tima i budite uspešni zajedno sa nama. za sve informacije javite nam se u porukama!!!
prijavite se na sledeći link još danas, ostvarite karijeru, steknite finansijsku nezavisnost i uštedite kupujući
http://rs.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?content&sponsor=530980 

zaposlenje
da li imate ideja i da li tražite nove izazove? oriflame nudi veoma stimulativno radno okruženje koje pomaže zaposlenima da se razvijaju kao profesionalci.
izgledajte lepo, zaradite i zabavite se uz oriflame.
ukoliko ste zainteresovani za uključenje u oriflame za više informacija pišite u inbox...

prijavite se na sledeći link još danas, ostvarite karijeru, steknite finansijsku nezavisnost i uštedite kupujući

http://rs.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?content&sponsor=530980  

veliki rezultati traže i velike ambicije

ako ste ambiciozni i radno raspoloženi ovo je istinski posao za vas

prijavite se na sledeći link još danas, ostvarite karijeru, steknite finansijsku nezavisnost i uštedite kupujući

http://rs.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?content&sponsor=530980

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar