Pobednik letnje nagradne igre je...

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nagradna Igra, Ipad, Ajped
10 komentara

Posle višednevnih konsultacija članova žirija, isti je napokon doneo odluku o dobitniku glavne nagrade letnje nagradne igre Teslio.com portala. Odmah da kažemo da zaista nije bilo lako doneti ovu odluku jer je u proteklih nekoliko meseci na portalu objavljeno zaista mnogo kvalitetnih tekstova i prelepih fotografija, ali na kraju smo se odlučili za blog "Narandže za majku" koji je objavio naš član sa pseudonimom "Alek".

Ispred ekipe administratora Teslio.com i SerbianCafe.com sajta čestitamo dobitniku na ovoj zaista vrednoj nagradi i pozivamo ga da odgovori na naš imejl kako bismo se dogovorili o preuzimanju nagrade.

Ostalim posetiocima i učesnicima u nagradnoj igri se zahvaljujemo na učešću i pozivamo sve skupa da nastave sa objavljivanjem zanimljivih blogova i lepih fotografija i samim tim doprinesu popularizaciji Teslio.com portala.

Pozdravljamo vas do naredne nagradne igre...

SC i Teslio.com ekipa

 

Naslov bloga: "Narandže za majku"
Autor: Alek
Link: http://teslio.com/blog/post/aleksablag/narandze-za-majku-2307

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • MobiWalker
    U potpunosti se slažem. I meni lično je taj tekst nešto posebno, a verujem i mnogim drugima koji su ga čitali. Toplina i ljubav kojim je pisano su nešto što se pamti. Mislim da je prvo mesto zasluženo. Čestitam dobitniku od srca.
  • Ivy_Poison
    Alek,cestitam :))) U zdravlju da koristis ovu spravicu.
  • Pomoravka
    Čestitam!!!!
  • alek
    Hvala SC i Teslio.com ekipi kao i na svim čestitkama.Polaskan sam pažnjom koju ste ukazali mojim tekstovima i svima želim svako dobro !
  • gedeon
    Pridružujem se čestitkama.Tekst je ispričan sa mnogo emocija .Iako sam imao druge favorite ,mislim da je i ovaj tekst bio dovoljno dobar.I da se poslužim komentarom jedne od mojih favoritkinja koja je na tom postu napisala :"Sigurna sam da tvoja majka sada gleda i smeši se iz nekog voćnjaka pomorandži"
  • MAKPO
    Sve najlepse cestitke pobedniku i ostalim clanovima na ucestvovanju.

    Pozdrav
  • alek
    Traženi podaci poslani,očekujem poziv..!-:))))
    Hvala na čestitkama i onima koji nisu stigli da ih napišu..!
  • Boris
    Zadovoljstvo je čitati Vaše blogove. Čestitke na osvojenoj nagradi!
  • alek
    Hvala Boris,iskreno..!
  • AB77
    Sve je to u redu, cestitam i ja pobedniku ali bi red bio da ako je vec bio neki izbor i ako je vec postojao strucni ziri da kazete i ko je sve u tom ziriju bio jer se to tako obicno radi :) Malo se zezam, shvatate to, zar ne? :) A i ne zezam, bilo bi kul znati ko je sve bio u ziriju i ne, ne kazem ovo jer smatram da je bilo boljih tekstova i da je mozda neki moj bio bolji ili tako nesto vec kazem cisto da se malo zezamo na racun toga :)

Prijavite se da biste objavili novi komentar
maestro
CANADA
Hmm...