Alarm

Kategorija: Glavna
Tagovi: Nema tagova

Kako vreme prolazi sve češće se pitam jel to meni fali nešto ili fali svetu u kom živimo. Odgovor ne znam al mi prečesto neke stvari nisu jasne.

Evo recimo juče 10 uveče, umorna poprilično, bi ja da sedim i gledam Tv al me krevet i horizontala vuku samo tako. Uspem nekako da ostanem u funkcionalnom stanju do 11 a onda kažem dosta mučenja da se laga.

Pogasim svetla i Tv, udobno se namestim i taman da se u carstvo snova prebacim kreće muzika. Alarm kola već nekih. Pomislim sad će to da prestane ali moja optimistična pretpostavka se ispostavi mnogo pogrešnom.

Posle nekih 10 minuta odvratnog teško opisivog zvuka cijukanja u nekim ravnomernim zavijajućim tonovima od moje pospanosti ništa. Živci mi prorade, pritisak ode na 300, kombinacija tih zvukova ili kako uopšte da nazovem to što čujem me naprosto izluđuje. 

Ok, kapiram ja sve to hoće ljudi da se zaštite, i kapiram da ne postoji apsolutna tišina ali to da mi u kasnu noć sat vremena zavija alarm e to teško mogu da razumem. Iz više razlooga - šta će nekome uopšte alarm ako ga ne čuje, a vlasnik kola ga očito nije čuo. Poenta je zaštita od lopova - e koliko je gazda tvrd na ušima kola bi mu mogla biti i odšlepana. I to par puta. Šta je koji đavo uopšte ugrađivao tu pištalicu ako na nju neće reagovati ili je poenta izludeti komšiluk.

Stvarno ne znam šta je poenta al ko zna možda nisam u tokovima.

 

 


Prijavite se da biste objavili novi komentar