Povećanje grudi bez ugradnje silikona

Kategorija: Glavna
Tagovi: Povećanje Grudi

Povećanje grudi ugradnjom silikonskih implanta je sada prošlost. Konačno postoji potpuno prirodan način da se poveća obim grudi, potpuno bezbolno bez hiruške intervencije. Reč je o BRAVA sistemu povećanja grudi koji se veoma uspešno primenjuje širom Sveta, a od pre nekoliko godina je dostupan i kod nas.

Prirodno povećanje grudi pomoću BRAVA sistema

BRAVA sistem se bazira na povećanju grudi potpuno prirodnim rastom tkiva. Do umnožavanja ćelija i rasta tkiva dovodi pritisak koji se stvara na dojku. Na taj način se ćelije potpuno prirodno dele i umnožavaju, a obim i punoća grudi se povećavaju. To je najprirodniji način povećanja grudi bez hiruške intervencije, rezova i ožiljaka.

BRAVA sistem je u stvari grudnjak koji se sastoji iz dve specijalizovane silikonske korpe i sofisticiranog minikompijutera koji je zadužen za stvaranje i održavanje pritiska u korpama. Grudnjak je potrebno nositi najmanje deset sati dnevno. Prvi rezultati se uočavaju u vidu otoka koji desetak sati po prestanku nošenja BRAVA grudnjaka spada i dojke dobijaju prvobitan oblik. Dužim nošenjem BRAVA grudnjaka dolazi do umnožavanja ćelija tkiva dojke i do postizanja trajnog rasta grudi. Jedina nuspojava koja se može javiti usled povećanja grudi pomoću BRAVA sistema jeste crvenilo i iritacija kože, ali i to vema brzo nestaje po završetku tretmana.

Estetski efekat povećanja grudi

Brava sistemom povećanja grudi se postižu fantastični estetski rezultati. Pomoću BRAVA sistema moguće je povećati grudi od pola pa do dva broja grudnjaka. Rezultati su individualni, a uslovljavaju ih različiti biološki faktori i dužina nošenja BRAVA grudnjaka. Kako bi se veličina grudi povećala za jedan broj tretman se mora svakodnevno primenjivati od dva do tri meseca. Upornost je vrlo važna kako bi se postigli trajni i zadovoljavajući rezultati.

Psihološki efekat povećanja grudi

Pored estetskog efekta povećanje grudi ima veliki uticaj i na samopouzdanje osobe koja se odluči na taj korak. Žene koje imaju male i nedovoljno razvijene grudi u velikom broju slučajeva imaju manjak samopouzdanja, ne osećaju se privlačno, nisu društvene. Povećanje grudi donosi velike promene u njihovom životu jer osoba koja je zadovoljna sobom i sopstvenim izgledom pozitivno deluje i na ljude oko sebe, ostvaruje bolje poslovne rezultate i vodi kvalitetniji život.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar