Da li je vreme da menjate posao? astrolozi vam mogu dati odgovor

Kategorija: Glavna
Tagovi: Horoskop, Godisnji Horoskop

Prilikom donošenja bitnih odluka u životu, u onim nezgodnim situacijama u kojima je neophodno „prelomiti“, ljudi prolaze kroz različite dileme i preispitivanja. Te situacije se često odnose na razmišljanja o dosadašnjem uspehu na poslu, ostvarenju ciljeva kojima težimo i bogatoj karijeri, i tada shvatamo da su za potpuni osećaj zadovoljstva na radnom mestu pored materijalnog motiva potrebni i drugi faktori, koji su nekada odlučujući. 

Dešava se da na poslu postajemo sve više dekoncentrisani, demotivisani ili prezasićeni, ne vidimo nikakav izazov u onome što radimo i gubimo kontrolu i nadahnuće. Ukoliko nam svaki novi dan ne donosi ushićenje i onu prijatnu dozu adrenalina koja nas čini produktivnim i rešava sve prepreke, javlja se depresija i frustriranost postojećim stanjem, i deluje nam kao da se vrtimo u lavirintu nedostižnih ciljeva iz koga je nemoguće izaći. U nedostatku bilo kakve stimulacije, odnosno goriva koje nam daje volju za obavljanjem novih zadataka, dolazimo do ključnog pitanja: „Da li je konačno vreme za promenu posla?“ Verovali ili ne, godišnji horoskop može dati odgovor i na ovo pitanje.

Godišnji horoskop krije rešenje

Kako nam natalni horoskop može pokazati položaj zvezda u trenutku našeg rođenja i na osnovu toga osobine ličnosti stečene rođenjem, tako nam godišnji horoskop pokazuje verovatnoću odigravanja pojedinačnog događaja u toku posmatrane godine. Godišnji horoskop, zaključujemo iz samog imena, pokriva period od godinu dana u kojem je moguće da se nešto dogodi. Kada je u pitanju posmatranje poslovnih aspekata, godišnji horoskop može biti od velike pomoći za davanje preporuka, koje mogu biti korisne u donošenju poslovnih odluka. Zašto baš godišnji horoskop? Zato što pruža širu sliku i, u kombinaciji sa tumačenjem natalnog horoskopa, obezbeđuje dobru bazu za planiranje profesionalne budućnosti. Jednostavno, godišnji horoskop se pokazao kao odgovarajući mehanizam za vremensko određenje neke pojave i stoga je pogodan za davanje tačnih prognoza. 

Solarni i lunarni povratak

Kada tumače godišnji horoskop, astrolozi se služe kombinacijom različitih metoda, kojima povećavaju i tačnost prognoze. Dve metode kojima se služi godišnji horoskop su solarni i lunarni povratak, koje je takođe potrebno tumačiti paralelno sa natalnim horoskopom.

Solarni horoskop važi za vremenski period od rođendana do rođendana, opisuje dešavanja na jednogodišnjem nivou i u kombinaciji sa drugim tehnikama se dobija celovita slika. To je horoskop koja se računa za trenutak kada se sunce vraća na potpuno isti stepen i minut kao što je bilo u natalnoj karti. Astrolozi kažu da se poslovni apekti vide ukoliko je druga solarna kuća u četvrtoj natalnoj kući: može doći do promene radnog mesta, do promene uslova rada, ili pokazuje da završavate neki poduhvat koji ste ranije započeli. Krajnji ishod zavisiće od planeta i aspekata. 

Sa druge strane, lunarni horoskop se koristi za mesečne prognoze (kako mu samo ime kaže). Kao što se solarni povratak zasniva na Sunčevom povratku u svoj natalni položaj, tako se horoskop lunarnog povratka se zasniva na Mesečevom povratku, svakih 28 do 29 dana. Lunarni horoskop se uglavnom se radi kao dopunski horoskop za solarni. 

Preporučuje se paralelno tumačenje ovih horoskopa jer lunarni horoskop određuje događaje u vrlo kratkom periodu i razumljivo je da takva predviđanja nisu stoprocentno sigurna. Ukoliko i godišnji horoskop i mesečni daju isto tumačenje (recimo za premeštaj na bolje radno mesto sa visokim primanjima, dobar ishod ulaganja ili pak gubitak prihoda) verovatnoća događaja je veća. Stoga, najbolje je potražiti dodatnu potvrdu tako što se konsultuje i godišnji horoskop. Sve ovo pokazuje da vam dobar astrolog može pomoći u donošenju poslovne odluke ukoliko analizira vaš godišnji horoskop.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar