Prednosti apartmanskog smeštaja za posetioce beograda

Kategorija: Glavna
Tagovi: Beograd, Apartmani, Smestaj

Posetioci u Beogradu imaju dosta toga da vide i obiđu i da bi u tome u potpunosti uspeli, trebaće im bar mesec dana. Reč je o lokacijama koje su često kilometrima udaljene jedna od druge, što je karakteristika većine evropskih prestonica. Zato je potrebno da nabavite dobar turistički vodič i da u jednoj turi obiđete lokacije koje su međusobno blizu. Kako je dosta lokacija grupisano u širem i užem centru grada, preporučujemo vam da iznajmite apartman u tom delu Beograda. Takođe, ako planirate da ostanete mesec dana, to je još jedan razlog da se opredelite za apartmane, a u daljem tekstu ćemo vam odgovoriti zašto.

Apartmani u Beogradu

Jedna od najvažnijih stavki prilikom putovanja jeste kvalitetan i udoban smeštaj, posebno ako je reč o dužem zadržavanju. Za posetioce Beograda je važno da nađu adekvatan smeštaj, koji ih neće smetnuti s glavnog cilja posete, a to je razgledanje grada. Takav smeštaj treba da bude prijatan, ali i dovoljno blizu lokacija koje planirate da posetite. Poslednjih godina sve je popularniji novi vid odsedanja, a to je apartmanski smeštaj. Ovde je reč o kompletno opremljenom stanu, koji se iznajmljuje na jedan dan. Većina apartmana u Beogradu nalaze se u užem ili širem centru grada, što turistima jako pogoduje. Reč je o čistim i urednim apartmanima, koji imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, šporet, pribor), klimu, veš i sudo mašinu, posteljinu i peškire, kablovsku, WiFi, fen, dakle, sve što svako od nas ima kod svoje kuće, ako ne i više.

Povoljno iznajmljivanje apartmana

Apartmani u Beogradu su jako povoljni, a njihova cena zavisi od lokacije, broja gostiju, opremljenosti i dužine boravka. Naplaćuje se po danu/noćenju. Obično je za dvoje fiksna cena, a za svakog narednog člana se doplaćuje. Pod navedenom cenom se računaju svi troškovi sadržani tokom vašeg boravka u njemu, tako da nema tzv. „skrivenih“ troškova (voda, struja). Posetioci treba samo da znaju da cene nisu fiksne tokom cele godine, i da su veće u vreme praznika, kao što je Nova godina, Božić i Uskrs.

Prednost apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski

Apartmani u Beogradu su bolji izbor u odnosu na hotele. I to iz nekoliko razloga. Najpre, apartmani su mnogo povoljniji i to možete da proverite prostim upoređivanjem cena. Na primer, odličan apartman u centru Beograda dvoje može da iznajmi za 30 evra, što je 15 evra po osobi. Pozovite bilo koji hotel na periferiji grada i saznaćete da će vas bar duplo više koštati. U apartmanima imate veći komfor u odnosu na hotelske sobe. Posebno ovo dolazi do izražaja kada se porodično putuje. Dalje, apartmani vam omogućuju potpunu privatnost, jer možete da dolazite i odlazite kada hoćete, bez obaveze da ostavljate ključeve. Možete dovesti svoje prijatelje, bez prijavljivanja bilo kome. Možete uneti hranu i piće, ali i kuvati sebi jutarnje kafe i jelo koje volite. Pri tom, to je i značajna ušteda u odnosu na to da jedete u restoranu ili hotelu. Dakle, sve ono što vam je kod kuće dozvoljeno, možete da praktikujete i u apartmanima. A upravo navedeno nedostaje hotelskom smeštaju. I na kraju, možete u tom periodu u kome boravite da se i sami osetite Beograđaninom, iznajmljivanjem apartmana u nekoj od stambenih zgrada.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar