Potreban vam je brendirani šator – saznajte od kojih materijala je najpraktičniji

Kategorija: Glavna
Tagovi: Brendiranje Šatora, Proizvodnja Šatora

Sunce je zasijalo, a samim tim - vreme je odlično za dvorišna okupljanja, roštiljanje, ali i različite marketinške događaje. Jedina stvar koja vam za takve prilike može biti potrebna jeste šator koji će zaštiti vaše klijente i društvo od UV zraka ili iznenadne kiše. Na tržištu možete pronaći veliki broj različitih šatora i konstrukcija izrađenih kako od pamuka, pvc-a, poliestera pa sve do platna… 

Kakav šator ćete odabrati, zavisi od toga za šta ćete ga upotrebljavati. Ukoliko je vaša potreba da šator bude brendirani i namenjen za razne događaje u cilju širenja poslovanja – onda je u redu odabrati visokokvalitetni model koji je prikladan za transport. Nasuprot toga, za šator postavljen u dvorištu svoj fokus možete staviti na odabir materijala, boje i teksture kako bi se uklopio u okruženje. 

Kako se vrši proizvodnja šatora

 

Kada je u pitanju proizvodnja šatora, ipak, izbor adekvatnih materijala od velike je važnosti jer oni predstavljaju njihovu čvrstoću i dugotrajnost. Brendirani šatori ili oni komercijalni nikako nisu od iste tkanine poput onih modela namenjenih za kampovanje. Svaka vrsta šatora ima različite karakteristike skladne različitoj nameni. 

Proizvodnja šatora za mnoge kompanije i udruženja najčešće se vrši prema narudžbi. Dakle, kupac bira veličinu, štampu, boju i materijal pokrivanja. Naravno, moguće je kupiti i već gotove šatore, a paleta boja je ogromna. No, to nije adekvatan izbor ukoliko je potrebno kompaniju podići na željeni nivo. Bilo da je u pitanju maloprodaja, promocija proizvoda, marketinško širenje biznisa – samo određeni materijali i izrada šatora po narudžbi mogu pružiti sigurnost sigurnost, akumulaciju od padavina i vetra, ali i ispuniti željene ciljeve. Proizvodnja šatora u skladu sa tim obuhvata korišćenje visokokvalitetnih sirovina, šivenje uz pomoć savremenih tehnologija i veštih ruku majstora.  

Koji materijali su najbolji za brendirane šatore


Ukoliko se pitate koji materijali su najbolji – znajte da su to oni koji su otporni na habanje, UV zrake i vlagu. Takvim karakteristikama priliče pvc materijali i polister. Poput gumirane tkanine, pvc presvlaka i poliester čine reklamni šator veoma trajnim, glatkim i profesionalnim. Ovaj materijal nije preterano težak, lak je za transport i odličan je za svaki događaj. Za redovno korišćenje šatora ili ipak povremeno, garantovana je pouzdanost. 

Kakve boje odabrati prilikom proizvodnje šatora


Kada je reč o proizvodnji šatora, paleta boja je zaista raznovrsna. Gotovo da ne postoji nijansa koji ne nemoguće pretvoriti iz ideje u delo. Kada birate boju za brendirani šator dobro je da se vodite specifičnostima svog trenda. Ipak, pametno je obratiti pažnju na praktičnost boje. Tamne nijanse privlačiće sunčevu svetlost, a neutralniji tonovi stvarati osećaj neumornosti i prohladnosti

Kako da se brinete o šatorskoj tkanini


Šatori su proizvedeni tako da ne zahtevaju nikakvu specijalnu brigu. Mogu trajati dugi niz godina, bez obzira na odabir tkanine. Čišćenje može vršiti sa vinilnim rastvorom ili sapunicom, a zatim tkaninu isprati sa vodom. Nakon temeljnog sušenja – šator će biti spreman iznova i iznova za upotrebu. Ukoliko je vaš izbor poliester znajte da će se šator jednostavno osušiti i biti otporan na pukotine, nasuprot onim modelima od platna. 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar