Koje su četiri najstrašnije video igrice?

Kategorija: Glavna
Tagovi: Video Igrice, Gaming Oprema

Kakve igre preferirate? Da li su to one sa herojima, onima koji spasavaju svet, sa mafijašima, sa nerealnim stvorenjima, zmajevima, ratne igre? Toliko je mnogo opcija, da se verovatno i vaš ukus menjao s godina, pa ste tako ranije voleli ratne igre, a sada volite borbene gde učestvuju na primer avatari. Spektar je širok,  a kakav odnos imate prema horor igricama i da li biste se usudili da ih igrade.

Predstavljamo vam 4 najstrašnije video igre, koje su naš izbor. Uvalite se u vašu gaming stolicu - polećemo: 

Day Z

Budućnost je apokaliptična. Makar u ovoj igrici. A vi se kao glavni lik ove video igre upravo nalazite u toj budućnosti, koja nije niti malo prijatna. Svuda oko vas su zombiji. Sve izgleda prilično realistično, a ukoliko volite taj adrenalin i strah, obavezno predlažemo gaming slušalice. Ono što je još interesantno u vezi sa ovom igricom jeste da nikada ne znate ko vam je neprijatelj, a ko prijatelj i u svakom trenutku se može desiti da vas navodni prijatelj ubije. Cilj je da preživite što duže, ali dok hodate tim svetom jeza vas obuhvata na svakom koraku, jer ne znate kada će se nešto strašno dogoditi. 

Fatal Frame II

U gotovo svim igricama, posebno ukoliko su horor tipa, bežimo od strašnih stvari - zombija, čudovišta, nekih nerealnih strašnih pojava. Međutim, igrica Fatal Frame II vas navodi i tera da se suočite sa svim tim jezivim likovima u video igrici. Koliko god da je udobna vaša gejming stolica i sva gejming oprema sedećete kao na iglama, a miš će vam se znojiti po rukom. Naime, u ovoj igrici potrebno je da uslikate sve te horor likove. To treba uspeti pre nego što se vama nešto dogodi i pre nego što vas strah nagna da isključite igricu. Zvuči interesantno, zar ne? 

Eternal Darkness 

Psihološka video igrica, koja će vas u isto vreme nervirati, ali i koju ćete praktično želeti da rešavate sve dok ne izgubite i poslednji atom snage. Vrlo lako se može desiti da vaš glavni lik izgubi razum, tačnije da vi više ne znate šta da preduzmete. Na primer, može se vrlo lako desiti da će igra krenuti da se igra sa vama posle određenog vremena, da će vam nuditi lažna rešenja i slično. Ovde treba da razmišljate makar 5 koraka unapred. Ovde ne samo da vežbate vašu hrabrost, već i vaše vijuge i inteligenciju. 

Silent Hill 2

Video igra, koja definitivno nije za svakoga. Gaming oprema neka vam bude spremna, spremite miša, spremite vašu gejming tastaturu i stolicu i naravno spremite vaš razum, ali i želudac za ono što sledi. Ova igra će izazvati u vama različite emocije, jer je spoj tragedije, ubistva i to ne bilo kakvih nego ritualnih, seksualnih scena zlostavljanja i slično. Nižu se scene od kojih će vas zaboleti glava i zbog kojih ćete pomisliti šta mi je to trebalo. Međutim, ukoliko znate da se nosite sa ovakvim temama i ukoliko je to nešto što vam ne smeta, već volite takve igre, onda će vam se ova igra posebno dopasti. 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar