5 razloga zbog kojih ćete poželeti da svoje venčanje organizujete baš na ovom mestu

Kategorija: Glavna
Tagovi: Vencanje, Sala, Restoran, Svadba, Lokacija Za Svadbu

Venčanje je jedan od najvažnijih događaja koji se pamte tokom čitavog života i zato se posebna pažnja posvećuje svakom detalju prilikom njegove organizacije. Mesecima unapred prave se planovi i pripreme, od sale, benda, do odabira idealne venčanice, odela, pozivnica, i slično.

Organizacija ovakvog posebnog događaja je od velike važnosti mnogim budućim mladencima koji žele da njihovo venčanje bude savršeno, poput onih iz pravih, holivudskih filmova.

Kako je lokacija održavanja venčanja najbitnija stavka prilikom organizacije, odlučili smo da vam pomognemo u odabiru i da vam ukažemo zašto je Aria Event Centar idealna sala za vaš najvažniji dan u životu.

#1 Savršena lokacija na reci i pogled od milion dolara 

Idealna lokacija je nešto o čemu mnogi maštaju za svoje venčanje. Predivan pogled, fenomenalan ambijent, atmosfera kao iz snova...samo su neke od stavki koje budući mladenci priželjkuju od jednog prostora u kome će izgovoriti sudbonosno “da”.


Aria Event Centar je sala na splavu koji se nalazi na reci Savi, u neposrednoj blizini Ušća na Novom Beogradu i, prema rečima mnogih, ima pogled koji vredi milion dolara. Iz ove sale možete uživati u pogledu na Kalemegdan i na Beton Halu koja, sa druge strane reke, podseća na luksuzne, primorske restorane. 


Ovaj pogled se najbolje doživljava sa raskošne terase sale koju drugačije nazivaju zaštitnim znakom splava. Ova terasa je odlična za venčanja tokom toplih prolećnih, letnjih i jesenjih dana kada gosti mogu da uživaju pod otvorenim nebom


Do ovog splava je veoma lako doći, s obzirom da se nalazi u blizini Brankovog mosta, sa novobeogradske strane, na nekoliko metara od puta. Zbog idealne lokacije, pogodan je za goste iz svih krajeva grada koji svoje automobile mogu ostaviti na obližnjem parkingu. 

#2 Pravi izbor za organizaciju velike proslave venčanja 

Ukoliko ste planirali da organizujete veliko venčanje sa više od 300 zvanica, Aria Event Centar je pravi izbor za vas, s obzirom da je kapacitet prostora predviđen za čak 350 gostiju.


Svaki kutak ove sale je pažljivo isplaniran i dizajniran tako da se izbegne bilo kakvo guranje gostiju, bilo za velikim stolom ili na podijumu za igru. Ako odaberete ovu salu, možete biti sigurni da će se vaše zvanice osećati komforno i prijatno u odličnom ambijentu.

#3 Pogodan za dekoraciju po specijalnoj želji mladenaca

Sala Aria Event Centra je pogodna za bilo kakvu dekoraciju kakvu su budući mladenci zamislili za svoj najvažniji događaj. Ukoliko su planirali bajkovito venčanje, mogu ukrasiti salu sa elegantnim, ukrasnim predmetima, sa raskošnim cvećem i svećnjacima, tako da ambijent podseća na pravo kraljevsko venčanje


Možete napraviti ambijent po svojoj želji, u kome ćete, zajedno sa svojim gostima da uživate do kasnih noćnih sati u predivno dekorisanom prostoru koji će tematski da prati jedan od vaših najbitnijih dana u životu.

#4 Pristupačne cene i visok kvalitet usluge osoblja

Još jedan od razloga zbog koga se mnogi budući mladenci odlučuju da svoje venčanje proslave u Aria event centru jesu pristupačne cene i zagarantovan visok kvalitet usluge.


Ljubazno osoblje će se maksimalno potruditi da vaše venčanje prođe u najboljem mogućem redu i da usluga bude na visokom nivou, tako da svaki gost bude zbrinut u svakom trenutku.

#5 Mladenački studio kao poklon uz rezervaciju sale

Svi mladenci koji se odluče da svoje venčanje organizuju u Aria Event Centru, uz rezervaciju sale na poklon dobijaju i mladenački studio na korišćenje tokom trajanja proslave venčanja što će im mnogo značiti za predah, presvlačenje i odlaganje poklona.


Ovakav studio je, prilikom velikih slavlja, mladencima zlata vredan jer će uvek moći da računaju na prostor gde će moći da se povuku na kratko, ukoliko požele da se odmore, poprave šminku, odelo, preobuju u druge cipele, i slično.

Idealna sala za razne proslave na reci 

Osim toga što je Aria fenomenalan izbor za organizaciju venčanja, ona je takođe pogodna i za druga veselja kao što su: rođendani, krštenja, korporativne proslave,  itd.

Ukoliko želite da za svoje venčanje napravite nezaboravan provod na reci, sa jednim od najlepših pogleda u Beogradu, Aria Event Centar je fenomenalan izbor koji vas sigurno neće razočarati!

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
Poznavalac22
Istražuj, testiraj, odbaci/primeni = unapredi sebe.