Sigurno ste do sada moŽda imali peh da ste polomili ekran na laptopu, ili ste čuli da je neko polomio na svom laptopu ekran. Ovo jeste skup kvar ali nije nemoguć da se popravi.

BGD servis računara može da se pohvali da ima najbolje i najjeftinije ekrane u Srbiji, sa zamenom u istom danu. Kod nekih laptopova zamena se vrši odmah dok vi pročitate novine.

Od najprodavanijih ekrana danas na tržištu se izdvajaju ekrani veličine 15.6 inča, rezolucije 1366x768. Osvetljenje ovij ekrana je LED i nalaze se u svim laptopovima mladjim od tri godine. Cena novog ekrana i zamena je 85 evra.

Ostali ekrani koji se traže su 10.1 inč led, zatim 17.3 inča led. 

Kod starijih laptopova najviše se traže ekrani 15.4 inča LCD. To su ekrani koji u sebi za osvetljenje imaju lampu, a ne kao ovi danas diode.

Čest kvar kod laptop ekrana sa lampom je kvar same lampe ekrana ili invertera koji se nalazi ispod ekrana. Kvar se manifestuje tamo što je slika jedva vidljiva posle paljenja laptopa, slika se vidi pod jakim svetlim ili pod određenim uglom. Naš servis računara uspešno menja pokvarene lampe ekrana i invertere. Time vam štedimo makar 50 evra po ekranu.

Cene ostalih ekrana koje imamo u ponudi, a imamo za sve modele na tržištu možete pogledati na našem sajtu:

http://www.servisracunara.co/laptop-ekrani

 

Ostale delove laptopova kao i opremu za servisere možete pogledati na našoj online prodavnici:

http://prodaja.servisracunara.co

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
servis-racunara
Na vrhu ima dovoljno mesta, ali samo ako se krene na dna