Bistro iii - the end

Kategorija: Moje Bubice
Tagovi: Nema tagova

Pritisnuo sam je uz zid, mozda malo grubo, duboh uzdah iz njenih grudi se prolomio prostorijom. Tesko smo disali, jednom rukom mi je skidala jaknu dok je drugom trazila nacin da otkopca kais na mojim farmericama. Zabacila je glavu unazad i otkrila mi prelepu liniju vrata. Tanak lanac na njenom vratu bljesnuo je na trenutak, kao zvezdica i pokazao mi mesto na koje spustam usne. Zario sam zube u njen meki vrat, nezno, i jos snaznije je pritisnuo uz zid. Promrmljala je nesto nerazumljivo, meni potpuno nebitno, nisam vise razmisljao o tome da li ce neko izleteti iz ormara, opljackati me, uzeti bubreg, sve je bilo nebitno…

Zbacila mi je jaknu, strastveno me ljubeci, otkopcavala mi je dugmad na kosulji. Otkopcavsi prva tri, izgubila je strpljenje i jednostavno pokidala ostatak, spustajuci tada ruke na moje grudi.

Ne skidam usne sa njenog vrata, otkopcavam njenu kosuljicu, dugme po dugme, obla ramena bljesnu na ono malo pomorandzine svetlosti u sobi. Spustam ruke dole, zarivam prste u meku kozu sa spoljne strane butine i zadizem joj suknjicu… Sladak ugriz na mom vratu, nokti po mojim ledjima ispisuju trag.. pod prstima osecam pamuk njenih gacica, kidam ih jednim ostrim pokretom i bacam pod nas, podizem je rukama i telom cvrsce pritiskam uza zid.. njene noge me zakljucavaju oko struka… njeni zubi na mom ramenu, krotka, puna iscekivanja, drhtimo oboje… Ulazim u nju jednim snaznim pokretom, zakucavam je na zid.. Ne znam gde se nalazim, ne znam ko je ona, ne znam ni ko sam ja…

- Tucaj me… – sapatom mi govori.- Tucaj me jako…

Naslanja se jednom rukom na komodicu koja se nalazi pored nas, cini mi se da cujem kako skripe nokti po starom drvetu. Ritmicnim pokretima je pribijam, njeni uzdasi odzvanjaju u mojoj glavi, njena ruka oko mog vrata, usne nam se spajaju u dug poljubac.. Osecam kako mi kapljice znoja klize niz ledja, njene bradavice, tvrde, na mojim grudima… Kosa joj je ulepljena na celu, grcevito me stiska nogama, celo telo joj se uvija i grci… Ubrzavam, osecam da nadolazi, kao plima, osecam da ce se ceo svet oko mene svakog trenutka pretvoriti u eksploziju boja… Njeni uzdasi postaju sve glasniji dok se na kraju nisu spojili u snazan krik koji je pocepao tamu njene male sobice… Ne prestajem, ulazim u nju sve brze… Na kraju se zakucavam u nju, ostajem duboko u njoj dok se trzam svrsavajuci u nju… Osecam kako joj se telo opusta, laganim trzajima…

Njene noge dotaknu pod, rukama spusta suknjicu, smesi se i poljubi me… Ja ostajem naslonjen na zid, dok ona krece ka kuhinji.

- Kafu?

- Bez secera.

Cujem kako  otvara ormarice po kuhinji, cujem sudove, vodu, cini mi se da cujem i nju kako dise. Navlacim pantalone, oblacim kosulju i smestam se na malu foteljicu u sobi. Svetlo iz kuhinje otkriva mi veliki krevet, polunamesten, mami me.

- Mogu da se istusiram?

- Vrata desno, pored kuhinje, cekaj da ti upalim svetlo, ne radi ovaj salter…

Ulazi u kupatilo i pali mi svetlo, stojim na vratima i gledam u nju. Tek sada jasno vidim koliko je zgodna.

- Peskir ti je na ves masini. Uzmi koji hoces. – nasmesila se, siroko.

Pozeleo sam da fotografisem taj osmeh. Zatvorih i otvorih oci. Fotografisano. Zauvek ce ostati tu. Bila je tako lepa.

Mlaz tople vode mi je prijao, dao mi vremena da saberem misli. Pitao sam se sta da radim kada se istusiram. Da li da odem, ili da ostanem ovde, da li sam normalan kada sam tako pokupio devojku iz kafane, imao sa njom seks bez zastite… Posmatram ogrebotinu na svojim ledjima..

Izasao sam iz kupatila, sedela je na ivici kreveta, presvukla se, nosila je neku roze pidzamicu. Nije upalila svetlo, tako da smo sedeli u polumraku. Bolje je tako. Kao komadic sna.

- Mogu li ja da se ispruzimtu kraj tebe? Ne pije mi se kafa sad.

- Naravno – pokazala je rukom pored sebe.

Seo sam pored nje i poljubio je. Njene usne su tako meke i poljubac tako nezan. Dopadalo mi se to. Dopadalo mi se kako mirise. Rukom mi je pritisla grudi dajuci mi time do znanja da zeli da legnem. Pruzio sam se na ledja. Spustila je glavu na moje rame, cuo sam je kako mirno dise. Igrala se dlacicama na mojim grudima.

- Nikad nisam uradila ovako nesto.

- Bila si nevina? – nasmejah se

- Ma ne budalo – nasmejala se i ona. – Nisam nikada ‘privela’ nekog nepoznatog kuci.

- Dobro, nemoj gledati tako na te stvari, nisam ti ja bas bio nepoznat, znali smo se duze od pola sata – zadirkivao sam je.

Delovala je jako raznezeno, gotovo ranjivo.

- Hajde da ne pricamo sad o tome, vazi? Opusti se, uzivaj u ovom trenutku i ne razmisljaj puno.. Da li ti je lepo sad?

- Jako mi je lepo – rece – to me i plasi…

Rukom sam joj prolazio kroz kosu, milovao je, bila je kao mace, mogao sam da cujem kako prede… Prespavacu ovde.

Probudio sam se kako sam i zaspao, na ledjima, u farmericama i raskopcane kosulje, sa lepom devojkom na grudima, kose razbacane po mojim ramenima. Pazljivo sam se pomerio da je ne probudim. Mrzim jutra posle. Nikad ne znam o cemu da pricam, i uvek je najlakse otici bez pozdrava. NE znam sta me je zadrzalo ovaj put. Odbauljao sam se do kupatila, umio, iskoristio njenu pastu i prstima oprao zube. Ostavila je neopranu dzezvu za kafu, oprao sam je, i stavio za kafu. Razmisljam da li da skuvam jednu ili dve. Dve.

Skuvao sam kafu, sipao u dve soljice i stavio na stolic pored kreveta. Gledao sam je neko vreme kako spava. Rasirenih ruku, glave okrenute na stranu lezala je na ledjima, kosa joj je rasuta po posteljini, bila je prelepa.

Necu se zadrzavati ovde, odlucujem.

Nakon desetak minuta resio sam da je probudim.

- Hej… malena… – nisam mogao da se setim da li mi je rekla kako se zove. – budjenje..

Promeskoljila se i protegla. Moram otici odavde, brzo. Jako mi se dopadala.

- Skuvao si kafu…

- Jesam, problem?

- Ne, divno je. Hvala. Sad cu doci.

Ustala je i odgegala se do kupatila. Cuo sam kako tus prska po zavesici tus kabine. Nakon par minuta izasla je. Kosu je vezala u rep.

- Jos uvek ne mogu da verujem sta se nocas desilo. NIsam ja takva riba.

- Ma boli me kurac kakva si riba – promrljao sam u sebi.

- Znam na sta mislis – rekoh naglas.

- Gde ti stanujes? – pita me

- Na salajci sam. Imas cigara?

Ustala je i podigla torbicu sa poda. Nasla ih je. Neke zenske cigarete, one tanke, osetis se pederasto kada ih zapalis. Jebi ga, nema drugih.

Zapalio sam cigaretui gledao u nju. Vec sam odlutao nazad u svoj zivot i svoje probleme.

Mozda sam preterao. Mozda nisam smeo da pokazem koliko mi je sve to bilo nevazno i koliko sam daleko bio u tom trenutku dok se sve to desavalo tu, meni ispred nosa. Sve je pocelo tako sto je ona postavila prosto pitanje.

- Zasto mi vise ne pricamo?

- Ne pricamo? Pa sta sada radimo?

- Nemoj me zajebavati. Znas na sta mislim.

- Ne, ne znam na sta mislis.- u stvari, mozda me je boleo kurac na sta ona misli.

- Mislim na to da otkako sam ustala nismo progovorili vise od par reci.

- A o cemu da pricamo? Globalnoj ekonomskoj krizi? Ljubavi? Vidi ovako. Mogu da ostanem, mogu da odem istog trenutka. Zapravo deo mene bi ostao, iskreno. Ali sta onda? Gledao sam te dok si spavala, tvoj mi poljubac jos uvek gori na usnama ako cu posteno. Sta se moze desiti? Kako sam ti rekao, dva scenarija. Jedan, u kojem ja ostajem, ide ovako: Ti mi govoris kako se zoves, govorim i ja tebi. Odemo negde na dorucak, drzimo se za rucice. I dok si se okrenula mi smo u vezi. Onda krece upoznavanje sa prijateljima, roditeljima… Opa, eto prve prepreke. Roditelji. Ja nisam tip kojeg roditlji zele za svoje devojcice, trust me. E nakon nekog vremena, ti shvatas da ne mozes i ne zelis da budes u konfliktu sa njima zbog mene i stvari krenu da se lagano rasipaju. To ni sva ljubav ovog sveta ne moze da zalepi. I nakon godinu, dve, rezultat su dva slomljena srca, ili u njmanju ruku neki shav na srcu. Koji ce ti to kurac u zivotu? Scenario broj dva: Popijem ovu kafu i odlazim. Niko nije povredjen, mozda se nekad sretnemo i nasmesimo jedno drugom u gradu.

Gledala je u mene i primetih da joj je oko zaiskrilo. Necu popiti ovu kafu do kraja.

- Ne znas ti nista o meni – rekla je glave spustene ka podu.

- Upravo tako.

Ustao sam, prisao joj, kleknuo ispred nje ispred kreveta, podigao joj glavu prstima je drzeci za bradicu. Boze, bila je zaista prelepa. Spustio sam poljubac na njene usnice. Uzvratila je. Uhvatila me je za ruku. Osetio sam kako drhti. Odvojio sam svoje usne od njenih i ustao.

Krenuo sam ka vratima i podigao svoju jaknu sa poda. Otvaram vrata, i jos jednom je pogledam. Oci su joj pune suza.

Zatvaram vrata i iskoracujem u hladno jutro, raskopcane kosulje, sa jaknom u ruci i srcem u lancima.

Bila je tako lepa.

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
sylar
SERBIA
Ne raspravljaj se sa budalom, pobedice te na iskustvo..