Novak Đoković postao zaštitno lice kompanije uniqlo

Kategorija: Glavna
Tagovi: Novak Djokovic!, Uniqlo, Zara, Serđo Takini, Rolan Garos, Japan, Olimpijske Igre

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postaće novo zaštitno lice jednog od najprestižnijih svetskih brendova - japanskog proizvođača sportske odeće i opreme Uniqlo. Sporazum o sponzorstvu biće potpisan u Parizu. Novak će nositi majice sa novim logom već na Rolan Garosu, drugom gren slemu sezone. Đoković je završio svoju saradnju za Serđom Takinijem nakon turnira u Rimu, kada se pridružio ovoj uspešnoj kompaniji koja planira da postane vodeći brend u svetu u ovoj oblasti, kao što je i Đoković prvi u svetu tenisa.

Uniqlo, ćerka-firma Fast Retailing Co, najjači je brend u Japanu, kao i poslovni gigant na globalnom nivou, čiju su opremu nosili japanski atletičari na Olimpijskim igrama 1988, 2002 i 2004.

Oni imaju 92 prodavnice u Tokiju i 840 širom Japana, kao i 200 prodavnica u svetu. Najekskluzivnija je ona na Petoj aveniji u Njujorku, koja se prostire na preko 8.000 kvadratnih metara.

Njihovi najveći konkurenti su H&M i Zara, što je dokaz da se firma okrenula proizvodnji kežual odeće, a da je i istovremeno posvećena proizvodnji kvalitetne sportske opreme i inovacijama u tehnologiji i tekstilnoj industriji.

Uniqlo je sponzorisao japanskog vrhunskog igrača Keja Nišikorija i bez sumnje će postati još poznatiji u svetu sa zvezdom kao što je Novak Đoković.


Autor: Economy.rs.

 

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...