Zaljubljujte se non-stop u svog partnera

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Zaljubljenost, Zaljubljivanje, Sreca, Ljubav, Izlazak, Neznost

Dugogodišnja veza i brak s vremenom mogu postati nešto što uzimamo zdravo za gotovo. Prvobitni osećaj zaljubljenosti pretvara se u stabilniji i sigurniji osećaj ljubavi, a ako ne postoje posebne trzavice ili poteškoće, čini nam se da se više ne moramo truditi.



No, da bi odnos s partnerom bio srećan i ispunjavao naš život, oboje partnera moraju stalno poboljšavati međusobni odnos i pronalaziti način za ponovno zaljubljivanje jedno u drugo. Predlažemo vam pet načina koji će vam pomoći da se opet iznova zaljubite u svog partnera.

Iskazivanje nežnosti

Nemojte zanemariti neprestano iskazivanje nežnosti niti u svakodnevnom životu. Dodiri i držanje za ruke nisu rezervisani samo za mlade parove. Fizička blizina zbližava i jača emotivnu povezanost među partnerima.

Iznenadite ga izlascima

Iako živite s partnerom i delite svakodnevni život, ponekad organizujte tajni sastanak ili date s njim na nekom nepoznatom i novom mestu. Dogovorite se gde ćete se naći i pripremite mu iznenađenje kada stigne na odredište.

Razgovarajte o sitnicama

Nemojte dopustiti da vam se komunikacija u braku pretvori u dnevna pitanja kao što su: "Šta je za ručak?" i "Jesi li kupio hleb i mleko?" Vaši razgovori ne moraju trajati satima, poput onih koji su verovatno bili na početku veze. Pitajte ga kako mu je bilo na poslu ili samo recite što je vama na pameti.

Zabavljajte se zajedno

Setite se početaka veze kada ste se zajedno zabavljali i kada ste nasmejavali jedno drugo. Otkrijte stvari u kojima možete zajedno uživati i zabaviti se.

Provodite vreme odvojeno

Srećna veza ne podrazumeva provoditi svaki trenutak s partnerom. Negujte prijateljstva s drugim ljudima i posvetite se svojim interesima koje partnera možda ne zanimaju. Odvojeno vreme pružiće vam priliku da se zaželite jedno drugog.

 

Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...