Hoće li biti ljubavi i strasti 2013?

Kategorija: Ljubav i seks
Tagovi: Ljubav, Strast, Horoskop, 2013

Pogledajte kakve su vam ljubavne "prognoze" za ovu godinu, da li će biti strasti ili vam se smeši "sušnih" 12 meseci. 

Ovan
Ova godina će kao i prošla biti puna uzbuđenja i iznenađenja. Morate biti spremni na sve. Dosta ljudi će proći kroz Vaš život, ali nikako ne pristajte na neke tajne sastanke. Sve mora da izađe na videlo, Vi morate biti zadovoljni i srećni u Vašoj vezi, a onda će i Vaš partner biti zadovoljan. No, promenljivo je stanje u vezama, pa lako možete pomešati vezu sa neobaveznim viđanjem. Ne zaluđujte se neozbiljnim partnerima, sem ako i Vi ne želite da se vezujete. Opustite se i neka sve ide svojim tokom. Ljubav u inostranstvu, na putu, na zabavnim mestima. Ovo važi za Ovnove koji su u vezama ili su slobodni. Oni koji su u braku konačno neće imati više problem kao pre, oko braka, dugova, eventualno neke problem iz prošlosti jer su ili raščistili odnos ili više nisu sa određenom osobom.

Bik
Komunikacija sa partnerom će u ovoj godini biti odlična, ali čuvajte se svađa oko problema koje ste već imali. Imajte u vidu da duge veze mogu pući samo zbog nerazumevanja. I to odjednom. Neko će upoznati nekoga preko interneta, pa se treća osoba može pojaviti i u brakovima. Budite pažljivi, i Vi koji ste u braku i Vi koji ste slobodni. Problemi iz prošlosti i svi brakovi i veze koje su duge ali sa problemima, mogu doći do razvoda. Oprez ove godine, dragi Bikovi. Ne dozvolite da Vam postane dosadno u vezi, unosite novine.

Blizanci
Uzbudljiva godina je pred Vama. Ukoliko se venčavate ili ste već u braku, najbolje bi bilo da se dogovorite sa partnerom gde ćete putovati. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas neizmerno uzbudljiva godina. Odlična godina za ljubav, strast, seks i sve drugo što ide uz drugu osobu koju ćete privući svojom neobaveznošću i zabavnom stranom. Uživajte što više i zabavite se. Moguć je povratak starih partnera u potpuno novom ruhu. Možda Vas to i ne raduje, ali tako je kako je. Biće ovo godina puna iznenađenja.

Rak
I dalje Vam je žao što ne možete da vratite prošlost. Ali, što se pre trgnete, pre ćete doći do rešenja. A rešenje je da date nekom novom šansu. Pa šta i ako ne mislite na prvi pogled da je određena osoba za Vas? Opustite se. Izjednačavanje ozbiljne i neozbiljne veze, braka i veze će biti zastupljeno u toku godine. U junu i oktobru možete očekivati neke novine, a i neke druge osobe u Vašem životu, ali od kraja juna tek kreće pozitivan period za Vas. Budite otvoreni za nova iskustva i bićete zahvalni sami sebi. Divno leto, i još lepša jesen Vas čekaju.

Lav
Ukoliko ste u braku, neće biti lako. Možda Vašem partneru biti teže, ali generalno, jako teška godina za Lavove koji su u braku, sem ako ne nađu način da preurede dom, da naprave neku veliku životnu promenu ili se presele negde sa partnerom. Slobodni Lavovi će se lepo zabaviti. Mogu se pojaviti dve osobe ili više njih koje će Vam pričati neke priče, ali nemojte verovati svakom ko Vam laska. Tek od kraja januara neke priče mogu da se pokrenu, a od jula je moguće potpuno zadovoljstvo do kraja godine. Možda nećete baš celom svetu objaviti s kim ste u vezi, ali bitno je da se uživa. Odlični meseci za ljubav su jun i jul, kao i januar i decembar. Konkretnije stvari će se dešavati, ali slobodni treba da ostave prošlost iza sebe. Gledajte samo napred.

Devica
Previše pričate i analizirate partnera, ali mogli biste da se dogovorite i da konačno realizujete neke planove iz prošlosti. Može to biti nešto vezano za Vaš odnos ili nešto po pitanju dece, ako ste u dugoj vezi ili braku. Ukoliko imate neki problem, znajte da se svaki problem može rešiti. Malo je napet početak godine, do kraja januara, ali se posle stvari raspetljavaju. Za one koji su slobodni, takođe od kraja januara kreće bolji period, pa ćete verovatno upoznati u februaru, martu neku osobu sa kojom ćete moći da podelite svoje želje, snove i planove. Vrlo zanimljiva godina, a u drugoj polovini godine ne dozvolite da vam se prijatelji mešaju u vezu. Moguće je upoznavanje partnera preko posla ili prijatelja.

Vaga
U februaru i maju očekujte lepe događaje i romantične gestove od strane partnera. Dosta novih stvari, iznenađenja, manje neprijatnih iznenađenja ako ništa drugo. Početak godine donosi puno strasti, vrcavosti... Dosta energije ćete ulagati u vezu. Lako se vezujete, još lakše "razvezujete". Ukoliko mislite da imate stabilnu vezu bez ikakvih problema ili stalno radite nešto novo sa partnerom ili nađite neobičnog partnera. Bitno je samo da Vam bude zabavno. Brakovi su na udaru, ali isti savet važi.

Škorpija
Nije Vam lako ove godine samima sa sobom, a kamoli sa drugima. To će se promeniti na leto, naročito od kraja juna. Sve nejasnoće u vezi koje imate sa partnerom možete razrešiti od kraja januara, a ponekad bi bilo najpametnije da zaćutite. Strasti su jako naglašene tokom prve polovine godine, pa tako možete rešiti i problem bilo da ste u vezi ili braku. Strast i ljubav ujedinjuju ljude i zato nađite način da uživate, a od druge polovine godine idite na neko putovanje sa partnerom.

Strelac
Godina će početi malo napeto, ali generalno biće Vam zabavno. Od kraja januara je nešto bolja situacija, naročito za partnera. Biće Vam cele godine veselo i zabavno, a što se tiče partnerskih odnosa naročito do kraja juna. U aprilu i junu očekujte dobro raspoloženje, puno kraćih putovanja. Odlična energija će Vas pratiti cele godine. Sada znate šta hoćete, a za razliku od prošle godine, sve ide kao po loju. Samo budite opušteni i pozitivni i sve će biti ok.

Jarac
U prvoj polovini godine se okrenite poslu, a u drugoj polovini se posvetite vezi ili braku. Jako dobra situacija će biti tokom cele zime, zatim Vas na proleće očekuje mali zastoj, pa opet od kraja juna sve kreće na bolje. Putovanja sa partnerom, dobre stvari, dobre vesti i realizacija svega čemu se nadate. Partner će Vam ove godine biti izlaz iz problema, a ne onaj koji ih pravi. Nemojte slušati prijatelje, jer neki njihovi saveti možda neće biti dobar za Vas.

Vodolija
Od kraja januara krećete sa razrešavanjem nekih sitnih nesuglasica u vezi, pa će posle sve biti ok. Nemojte sedeti na dve stolice, nemojte ulaziti u površne veze i dopisivanja, ako ne planirate ništa ozbiljno. Moguća je veza sa nekim ko nije iz Vašeg mesta rođenja. Pazite šta kome pričate. Od juna se okrećete ka malo bitnijim stvarima, a seksualnost je naglašena. Opustite se i uživajte, budite konkretni u svemu.

Ribe
Ukoliko ste slobodni, moguće su neke nove veze ove godine, koje će posteti trajne. Uživajte u vrcavosti tokom prve polovine godine, uživajte u svom domu i sa porodicom, pa će sve doći na svoje. U aprilu i maju postoji najviše mogućnosti za vezu, a dobra godina "kreće" od kraja juna. Tada možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju, nekoga ko je obrazovan i interesantan, tako da nećete imati problema ako imate više kontakata ili udvarača. Nemojte se samo zaletati, neka sve ide polako. Proširenje porodice mogu očekivati Ribe koje su u braku, ako ne to, bar renoviranje stana ili kupovina novog uz pomoć partnera.


(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
tbloger
Blogging is my passion...