Šta znače seksualni snovi

Kategorija: Glavna
Tagovi: Seks, Sex, Snovi, Seksualni, San
1 komentar

Seksualni snovi su normalna pojava bez obzira na pol, bračni status i godine starosti, a evo šta znače. 



Seks sa nepoznatom osobom

Nezadovoljan si u sadašnjoj vezi, naročito kada se partner i ti nađete u krevetu. Ako nisi u vezi, znači da si se nedavno ozbiljno razočarao u ljubavi, ili da se potajno nadaš da ćeš se uskoro naći u tuđoj postelji.

Seks sa slavnom osobom

Snovi u kojima te ljubi čuveni glumac, pevačica, sportista, TV voditelj... govore o tome da čezneš za nekim na javi ali nemaš hrabrosti da mu priđeš.

Seks u avionu

Potajno se bojite svog riskantnog ponašanja kada je ljubav u pitanju. Možda ste i prevarili partnera?

Grupni seks

Ovo sanjaju osobe koje žele da budu u centru pažnje, a isto važi i za one koji sanjaju seks na javnom mestu. Takođe, to može da znači da si se malo zasitio stvarnog partnera i da bi se rado upustio u novu avanturu.

Seks na kiši

Vreme je da razmislite o svojim emocijama, naročito o tome da li su usmerene na pravu osobu. Možda se i kajete zbog nečega što se učinili partneru.

Seks sa stalnim partnerom

Prema mišljenju psihologa, najverovatnije je reč o potisnutom nezadovoljstvu seksom u stvarnom životu. Ako voljena osoba u snu izgleda mnogo bolje nego na javi, znači da je partner u suštini nezadovoljan svojim izborom.

Seks sa bivšom ljubavi

Sasvim ste sigurni da ste preboleli bivšu ljubav, ali vas prilično zabrinjava što sanjate da vodite ljubav sa njim (njom). Ne brinite, jer to ne znači da niste preboleli raskid. Naprotiv, stručnjaci veruju da je upravo to pokazatelj da se polako "hladite" i da ste spremni da počasno mesto u vašem srcu ustupite drugoj osobi.

Seks sa bivšim ljubavima ponekad može da predstavlja i neraščišćene račune između vas, zbog čega se češće javlja kod osoba koje preživljavaju razvod, suočavaju se sa podelom imovine, brinu oko alimentacije ili starateljstva nad decom...

Seks na javnom mestu

Ovde je najintenzivniji osećaj u snu strah da će vas neko uhvatiti "na delu", a ne sam seksualni čin. Ljudi koji sanjaju da vode ljubav na javnom mestu uglavnom strahuju od neke osobe ili događaja u životu, a zanimljivo je da ga najčešće imaju osobe koje krše zakon. Ako je osoba u emotivnoj vezi, ovaj san može da ukaže na potisnute probleme sa partnerom, strah od intimnosti ili strepnja da će vas partner prevariti ili ostaviti.

Seks sa kolegom

Postoje dva tumačenja: ukoliko vas osoba iz sna uopšte ne privlači na javi, čak je ne podnosite u
realnom životu, znači da vam je život ušao u kolotečinu i da je došlo do zastoja na ljubavnom ili poslovnom planu. Međutim, ako vas virtuelni seksualni partner veoma privlači u stvarnosti, san je prirodna posledica vaše ogromne želje da budete zajedno i na javi.

Perverzni snovi

Mnogi "uzorni" pojedinci koji nastoje da budu moralni i pošteni, kada utonu u svet snova suočavaju
se sa perverznom stranom svoje ličnosti. Uživaju u egzibicionizmu, sado-mazo seksu, nasilni su ili su
žrtve silovanja, bave se prostitucijom, striptizom...

Ovi snovi mogu da budu vrlo iscrpljujući za organizam, a nestaju tek kada se osoba promeni "iz korena". Uglavnom ih imaju osobe koje prisiljavaju sebe da se uklope u neki životni šablon (na primer, da budu uzorne majke i domaćice, uspešni poslovni ljudi, dobri prijatelji...), a zapravo uopšte nisu takvi.

 

(Mondo.rs)  

  • mila1955
    Znaci uvek nestoleeeeeeeeeepppppppppppooooooooooooo.

Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...