Ništa bez seksi poruka

Kategorija: Porodica
Tagovi: Seksi, Poruke, Sms, Mms, Video, Klipovi, Mobilni
1 komentar

Više nije dovoljno samo nekome napisati: "Želim te“? Seksi poruke, slike i video klipovi, postali su sastavni deo komunikacije partnera. 


Istraživanje koje je sprovela američka kompanija “Lukaut” posvećena mobilnoj sigurnosti, a koje je obuhvatilo 2.000 odraslih osoba, pokazalo je da svaki četvrti korisnik telefona šalje seksualno otvorene poruke i fotografije svom partneru.

Muškarci su tome skloniji nego žene - takozvani “seksting” praktikuju muškarci od 18 do 34 godine. Seksualno eksplicitne poruke i fotke šalje svaki treći među njima.

To isto će uraditi i svaka četvrta žena stara između 35 i 45 godina. Škakljivi SMS i MMS redovno šalje ili prima i svaka deseta osoba starija od 55 godina.

Seksi video klipove mobilnim telefonima snima 11 odsto učesnika istraživanja. Međutim i tu prednjače muškarci (18 odsto), dok se na to odlučuje tek svaka dvadeseta žena.

Zanimljivo je da bez obzira na kompromitujući sadržaj u svojim aparatima, samo tri odsto ispitanika zabrinjava mogućnost da izgube telefon.

Oni, verovatno, ne znaju podatak da je svoje telefone do sada izgubilo dve trećine učesnika ankete.

 

Autor: Mondo.rs

  • sneki69
    Vrlo interesantno

Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...