Gvinet paltrou najbolje obučena žena na svetu

Kategorija: Moda
Tagovi: Gvinet Paltrou, Coldplay, Kris Martin, Film, Muzika, Kejt Midlton, People, Džesika Alba, Ema Stoun, Dženifer Lorens, Moda, Bred Pit, Kolin Firt, Robert Patinson, Fergie, Sara Džesika Parker

Magazin "People" proglasio je glumicu Gvinet Paltrou (39) za najbolje obučenu ženu na svetu u 2012. godini.

Oskarovka i žena frontmena grupe Coldplay Krisa Martina, Gvinet Paltrou se našla na vrhu liste zahvaljujući svom jednostavnom, ali elegantnom stilu.



Lista magazina People sastavljena je na osnovu glasova 42 miliona čitalaca magazina, njegovih urednika i modnih blogera.

Dok je Paltrou osvojila titulu najbolje obučene žene, modna ikona Kejt Midlton, poznata i kao vojvotkinja od Kembridža, imenovana je za ženu sa najboljim klasičnim stilom, prenose svetske agencije.

Stilistkinja Paltrou, Elizabet Salcman rekla je magazinu People da glumica nije rob mode. ''Ona ima uniformu. To je nešto jednostavno, ništa preterano'', rekla je stilistkinja.

Glumica Emm Stoun (23) izabrana je za osobu koja ima najbolji stil na crvenom tepihu, dok se Rijana može pohvaliti izborom za nekoga ko je imao najviše rizika u svojim modnim izborima.

Glumice Džesika Alba (najbolji džins), Dženifer Lorens (najbolja ispod 25) i Riz Viterspun (najbolja trudnoća) takođe se nalaze na listi.

Među najbolje obučenim muškarcima ove godine su Endrju Garfild, Bred Pit, Kolin Firt, Robert Patinson, Chrisu i Liam Hamsworth i pevač Jay-Z.

People se takođe osvrnuo i na neke od modnih promašaja i među glavne stavio mrežastu narandžastu haljinu koju je nosila pop pevačica Fergie i cvetnu haljinu koju je nosila Sara Džesika Parker.


Economy.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...