Lekar, pekar, apotekar... ko je seksepilniji?

Kategorija: Zabava
Tagovi: Lekar, Pekar, Apotekar, Uniforma, Seksi, Sexy

Dok jedne uzbuđuje stroga učiteljica, drugi maštaju o brižnoj medicinskoj sestri. Neke dame bi da ih "spase" vatrogasac, a druge da ih "kazni" policajac. 


Medicinska sestra i stjuardesa

Za obavljanje ovih poslova potrebna je velika doza uslužnosti, ljubaznosti i pažnje, i zato kod mnogih baš ona bude maštu onih koji vole da budu u centru pažnje.

 

Učiteljica

U nestašnim fantazijama učiteljica predstavlja inteligentnu i elegantnu osobu, malo strogu. Učiteljice uzbuđuju muškarce koji vole dominantne žene, samosvesne, koje znaju šta hoće u životu, ali i u krevetu.

 

Vatrogasac

Žene se dive muškarcima koji su spremni da se žrtvuju kako bi pomogli drugima. Psiholozi kažu da žene zapravo duboko u svojoj podsvesti žele da budu spašene od svega i svačega: samačkog ili dosadnog života, ali svakodnevnih obaveza i životnih problema.

 

Vojnik

Odavno je poznato da žene vole muškarce u uniformama. Vojnici, pored toga, asociraju na zdravo, jako telo, nesutrašiv duh i spremnost da se drugima pomogne čak i u najtežim okolnostima, čak i da se pogine zbog drugoga. Psiholozi kažu da vojnici uzbuđuju žene koje vole da budu podređene u krevetu.

 

Sekretarica

Ove žene uzbuđuju muškarce koj žele da dominiraju, da zapovedaju svojoj partnerki kao što direktor diktira sekretarici. Osim faktora uslužnosti i poslušnosti tu postoji i određena mera službenosti koja u fantazijama nestaje...

 

Policajac

Poziv policajca je seksi zbog ovlašćenja koja ima, ali i zbog rekvizita koje koristi. On može ženi da stavi lisice, da joj "pročita parava", da je "preterese", ako treba i "kazni"... Dakle, policajci uzbuđuju slabe žene koje žele da budu pod nadzorom.

 

Autor: Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...