Uđete u beogradski klub i šlog da vas strefi kakvi sve frikovi i likovi hodaju našom klupskom scenom. Prosto da se zapitate kojoj grupi vi pripadate, jer i ako probate da sedite sa strane bićete ovako ili onako obeleženi. Ipak, postoje one vrste koje je najlakše uočiti i prepoznati, pa vam stoga dajemo mali izazov – izađite u klub i probajte da nađete predstavnika od svake vrste iz ove naše lokalne “Životinjske farme”.

Kuguarka – nema decu, ima posao i možda psa, najčešće jadno razmaženo stvorenje koje nije potrčalo nijednom poslednja 3 meseca. O telu se brine, jer mora da parira deset godina mlađim devojkama od sebe. Nesposobna za vezu sa bilo kim starijim od dvadeset.

Čika – Razveden ili u otvorenom braku sa decom, obično u društvu sa još jednim tipom podtipa “dobar decko” pored kog izgleda kao bolji izbor. Putuje mnogo, i rado se hvali na tu temu.

Tatina ćerka – Ona je uspešna, lepa, mlada i u srećnoj vezi. Od ta četiri, tata je sredio tri. Radi kod tatinog prijatelja, plastiku joj je uradio tatin klijent, a izlazi sa najuspešnijim mladim menadžerom tatine firme, kog rado vara ali na finjaka da tata ne sazna.

Mamin sin – Mama ga oblači, mama mu devojke namešta (sa kojima se nikad ne smuva), mama mu svaku njegovu devojku otera. Obično jedinac, i uvek je centar sveta. Na kraju krajeva, mama tako kaže.

Sponzoruša – Nikad sama, nikad loše obučena i nikad nema više od 200 dinara u novčaniku, a i šta će joj, njena najnovija žrtva (čitaj dečko) ima zlatnu Diners karticu.

Sponzor – Retko je pare zaradio sam, ali ih rado troši na svoj najnoviji trofej (čitaj devojku). Kad mu kažu da je sponzor, on se vadi da je gej, jer to je danas kul.

Dama – Drugi joj plaćaju piće, taksi i ulaz u klub, ali ona nije sponzoruša. Zašto? Još uvek nismo sigurni, jer zasigurno nekome daje na kraju večeri, ali to ne mora da bude osoba koja je sve platila.

Džentlmen – Mitsko stvorenje, nešto poput jetija i minotaura.

Seljak – Dorćol ili Zemun, Partizan ili Zvezda, Savski ili Dunavski kej. Njegova bela majica je uvek upasana u trenerku, i nigde ne izlazi bez belih čarapa i Air Max patika. Devedesete su bile njegov raj, pa se na staru slavu izvlači i deset godina kasnije.

Seljanka – Riba iz pičkovaca koja je došla da završi faks, zatrudni i uda se. Po mogućnosti, ova poslednja dva sa istim tipom. Nije zainteresovana da radi, ali na kafi sa drugaricama iz kraja diploma sa faksa je super za hvaljenje.

Idiotkinja – riba koja je spavala sa idiotom.

Idiot – tip sa kojim ne spavate prvo veče.

Kučka – žena koja me je varala.

Kreten – tip koji me je varao.

Dobra devojka – to je ona što je sve uradila po PS-u u životu, osim što nijedan tip nije rad da je smuva. Ne izgleda loše, ustvari se trudi, ali preterano. Laka meta.

Fina devojka – riba sa iskustvom u upoznavanju prijatelja novog dečka. Prave boje pokazuje tek nakon prva 3 meseca veze.

Fin dečko – izvešće te na večeru, kupiti ti cveće, otvarati vrata i neće zatvarati o sebi i svojim problemima, naročito o bivšoj devojci koju ne može da preboli. Seks zaobići.

Dobar dečko – držač sveće i najudobnije rame za plakanje od svih ortaka. Prvi će pokušati da te smuva kad ostanes single.

Emotivna žena – histerični psihopata emotivne inteligencije na nivou deteta od 10 godina. Veoma posesivna i ljubomorna.

Emotivni muškarac – tip koji uvek vara svoju devojku, a ljubavnicama se pravda da ne može da je ostavi jer ga to lomi i razara.

 

Autor: Wannabemagazine.com


Komentarisanje je isključeno.
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...