Šta muškarca čini srećnim

Kategorija: Zabava
Tagovi: Muškarac, Sreca, Zadovoljstvo, Šarm, Telo, Neznost, Ljubav

Ako je jednakost polova civilizacijska tekovina, krajnje je vreme da neko počne da vodi računa i o onome što muškarci žele, zar ne? 

Veza bi trebalo da bude partnerstvo ravnopravnih, a ipak se mnogo češće govori o onome što žene čini srećnima... Da vidimo šta to muškarci žele. Evo "spiska lepih želja" kojeg se "pridržavaju" u potrazi sa gospođicom Savršenom.



Šarm
Ako žena muškarcu može da izmami osmeh, dovoljno je šarmantna da može da se "izvuče" iz bilo koje situacije i to je muškarcima često neodoljivo, toliko da se ponekad vraćaju i ženi koja ih je povredila u prošlosti. Ako ih pitate zašto, obično nemaju objašnjenje, ali kažu da ona "ima nešto"... bez čega oni ne mogu.

Veličanstveno telo
Ukusi se, naravno, razlikuju, ali svaki muškarac ima nešto na šta je slab: guza, grudi, noge... Ali kad ulicom prođe devojka koja ima to "nešto", okrenuće se za njom. I to će mu ulepšati dan.

Lepo lice
Kriterijumi koji određuju koja je devojka zgodna menjaju se s godinama. Jedne sezone "u modi" su mršavice, druge žene sa oblinama. Ali lepo lice uvek je u vrhu liste muških želja. Ipak, ne bi trebalo da zaboravite da je lepota prolazna i da žena treba da vas uzbuđuje na svaki način, duhovno, intelektualno, emotivno i fizički, savetuje portal AskMen. U krevet idite sa onom pored koje želite da se budite (bar neko vreme).

Iskrenost i poverenje
Najuspešniji odnosi grade se na poverenju. Sve drugo je u rangu kule od karata. Ali, to je dvosmerna ulica. Budite iskreni prema ženi sa kojom ste u vezi, samo tada možete isto da očekujete i od nje.

Poštovanje
Svaki muškarac želi poštovanje (ali često se izgubi iz vida da je to nešto što se zaslužuje). Ipak, niko ne želi da bude u vezi sa ženom koja mu "spušta" u društvu.

Smisao za humor
Ovo obično žene kažu kada ih pitaju koje kvalitete bi trebalo da ima muškarac sa kojim su u vezi. Pa, i za njih je ovo prioritet. Svi mi želimo pored sebe nekoga ko će umeti da nas nasmeje.

Inteligencija i samopouzdanje
Ključni kvaliteti za građenje veze koja ima perspektivu. Muškarci žele vezu sa inteligentnom, ambicioznom ženom koja veruje u sebe, koja će ih motivisati da budu bolji.

Nežnost
Za nežnošću svi čeznemo. Kad naiđu loši periodi, treba nam neko ko će umeti da nas uteši, da kaže lepu reč kad oseti da nam je potrebna, da ćuti kad je vreme za ćutanje. Ali, dobrota se vraća dobrotom, to ne bi trebalo da izgubite iz vida.

Ljubav
Ono za čime svi tragamo, a samo retki srećnici uspeju da dosegnu... Zvuči ljigavo? Možda. Da li je istinito? Sigurno.

Mondo.rs

Nema objavljenih komentara.


Prijavite se da biste objavili novi komentar
teslio
Blogovi, grupe, prijatelji, slike...