iGrupa

Apple priprema 10 miliona ipad-a mini

Kategorija: Glavna
Tagovi: Apple, Epl, Ipad Mni

Apple je već naručio 10 miliona ekrana za trenutno 'tajni' i nepotvrđeni model iPad mini koji bi trebalo da sadrži ekran veličine 7,8 inča.



Wall Street prenosi izveštaj iz Tajvana u kom se navodi da je jedan od najvećih isporučilaca delova primio ogromnu narudžbu ekrana za tablet uređaj, čak dva puta više nego što je Amazon naručio za svoj Kindle Fire u istom kvartalu.

Izveštaj sledi i slične navode tajvanskog Digitimes-a koji je objavio različite, ali uglavnom značajne narudžbe ekrana. Navodeći izjavu neimenovanog izvora, Apple očekuje da u poslednjem tromesečju ove godine isporuči između 9 i 10 miliona tablet uređaja.

Sve što znamo o nadolazećem Apple mini-ju - od cene do aktuelnih delova - dolazi iz serije neimenovanih izvora ili nepotvrđenih nagađanja.

Tablet, ukoliko uopšte se i pojavi na tržištu, trebalo bi da bude manji od trenutnog 9.7-inčnog Apple iPad-a, da košta 199 USD kao što koštaju i Kindle Fire i Galaxy Nexus 7. Sa druge strane, neko očekuje da će iPad mini biti jeftiniji i od iPod Touch-a.



Economy.rs

Nema objavljenih komentara. Budite prvi!

Objavite svoj komentar

You must be a member of this group to post comments. Join now!